Nicole Cherry nu mai are răbdare! Cum a decorat casa în așteptarea fiicei sale?

Mai e foarte puțin timp până când Nicole Cherry o va aduce pe lume pe micuța Anastasia!

Share

Nicole Cherry se pregătește să devină mămică pentru prima oară și deja nu mai are răbdare. Artista o va aduce pe lume pe micuța Anastasia la începutul lunii decembrie și pregătirile au început deja cu o petrecere!

Toate prietenele i-au fost alături și au organizat împreună celebrul „baby shower” – o petrecere organizată de viitoarea mămică, înainte de venirea pe lume a celui mic. Fetele au decorat toată casa cu baloane, o mulțime de lumini și un candy bar cu prăjiturele, pe care apare numele fetiței ei.

Vedeta a împărtășit și cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini, spre bucuria acestora. „Avem candy bar. Ele știau că îmi doresc foarte tare așa ceva”, a scris ea în descriere.

Cum se simte artistă cu doar câteva săptâmâni înainte să nască?

Mai e puțin și Nicole va deveni mamă de fetiță. Ea a vorbit de la început foarte deschis despre sarcină și recent, a oferit noi detalii. Solista a dezvăluit că, până în acest moment, a luat în greutate doar 10 kilograme. 

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok. În schimb, ultimele trei săptămâni au fost… Nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a povestit ea pe rețelele de socializare.


Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa s-au logodit în luna octombrie, dar așa cum chiar a declarat nu se grăbesc să facă nunta.

Share