Ce bine sună! MIRA și Mario Fresh lansează „Deziubește-mă” și o premieră din punct de vedere muzical

MIRA și Mario Fresh lansează „Deziubește-mă”, cea mai așteptată colaborare și o premieră din punct de vedere muzical.

Share

Cea mai așteptată colaborare a anului! MIRA și Mario Fresh lansează „Deziubește-mă”, o baladă puternică, plină de însemnătate. Cei doi artiști au făcut echipă pentru un proiect fresh pe care mulți îl vor numi intrigant, ce punctează și o premieră din punct de vedere muzical. 

Disponibil pe Spotify și Apple Music, „Deziubește-mă" este primul single din România lansat în format Dolby Atmos pentru ca publicul să aibă parte de o experiență binaurală completă, bazată pe claritate și sound multidimensional. 


Piesa dezvăluie o poveste sensibilă despre inimi frânte captive în propriile sentimente și amintiri. Single-ul este însoțit de un videoclip senzual care aduce o altă surpriză pentru public: un final neașteptat și pasional. Protagoniștii sunt MIRA și Mario Fresh care joacă rolul cuplului ce caută iubirea chiar și atunci când și cel mai mic gram de încredere dispare.

„„Deziubește-mă” este prima piesă ce se va regăsi pe cel de-al doilea album al meu, material ce va fi format doar din colaborări. Am emoții uriașe, sincer să vă spun, pentru că am ocazia să colaborez cu artiști pe care îi admir și totodată nu mai am răbdare până când lansez fiecare single în parte. „Deziubeste-mă” este o piesă foarte dragă mie. Simt că rezonez cu ea foarte puternic, iar vocea lui Mario nu face decât să transforme piesa într-una și mai specială. La filmări ne-am comportat ca niște actori adevărați așa că ne-am luat rolul în serios. Am avut multe emoții când am filmat, dar într-un final am făcut totul de dragul artei, ca să spunem așa”, povestește MIRA.

„MIRA este una dintre vocile pe care le apreciez cel mai mult, iar de fiecare dată când ne întâlneam la concert în backstage sau la studio, îi spuneam că trebuie să lansăm neapărat o piesă împreună. Acel moment a venit în sfârșit și acum suntem foarte încântați să vă prezentăm „Deziubeste-mă”, sperăm că va ajunge la inimile voastre”, adaugă Mario.


Share