Cool Stuff

Smiley, Tudor Chirilă și Cabral, printre cei mai de success bărbați din România. Uite cine completează topul

Pentru că pe 19 noiembrie sărbătorim Ziua Internaţională a Bărbatului, Zile şi Nopţi, Rock FM şi NIVEA MEN au realizat un sondaj de opinie online ca să afle care sunt cei mai de succes bărbaţi din România.

Internauţii au votat pe site-ul barbatidesucces.ro și în urma răspunsurilor, este clar că românii văd succesul mai ales ca pe o chestie ce se măsoară în averea acumulată. În Top 10 Bărbați de succes s-a strecurat un singur sportiv, iar de la jumătatea clasamentului, toate pozițiile sunt ocupate de bărbați al căror succes vine datorită talentului artistic și popularității.


Cine se află în top?

Așadar, pe locul întâi se situează Daniel Dines, considerat a fi cel mai bogat român. La cei 49 de ani ai săi, Daniel Dines are o avere estimată la 8,3 miliarde de dolari acumulată din dezvoltarea de roboţi software, domeniu care l-a propulsat în elita mondială a celor care se ocupă de tehnologia RPA – robotic process automation.


Top 10 Bărbaţi de succes este completat de Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac, Adrian şi Dragoş Pavăl (cei doi fraţi care deţin compania Dedeman), Zoltan Teszari (patronul companiei Digi), Smiley, Tudor Chirilă, Andi Moisescu, Ştefan Bănică şi actorul Sebastian Stan.

Ilie Năstase e clasat pe locul 13, după Pavel Bartoş şi Cătălin Botezatu, iar Cătălin Măruţă a fost depăşit de Horia Brenciu şi Cabral Ibacka.


În top 50 se regăsesc şi politicieni, printre care Dacian Cioloş (locul 23) şi Vlad Voiculescu (locul 43), dar şi scriitorul Mircea Cărtărescu (locul 38), jurnalistul Alex Dima (locul 41) şi Chef Sorin Bontea (locul 47). Pe ultimul loc, dar nu cel din urmă, se află Marian Godină (poliţist / blogger).

Rezultatele finale ale votului sunt făcute publice pe site-ul www.barbatidesucces.ro sau în revista Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie, care conţine un supliment special, Bărbaţi de Succes.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.