Kiss Music News

Inevitabilul s-a produs! Kanye West și Drake s-au împăcat. Cum au apărut cei doi!

Kanye West și Drake au îngropat securea răzoiului și s-au întâlnit să vorbească despre noi proiecte împreună.

Pentru cine nu își mai amintește, totul a plecat de la clip-ul piesei de debut a lui Drake, „Best I Ever Had”, regizat de Ye în 2009. Atunci, relația dintre ei s-a rupt și a urmat un conflict aprins, care s-a dat, în mare parte, în versurile următoarelor melodii.

Dar iată că acum, inevitabilul s-a produs! Rapper-ii au postat pe conturilor lor de Instagram imagini care arată marea lor împăcare, spre bucuria fanilor. Kanye a distribuit o imagine alături de Drake, iar cel din urmă a postat două clip-uri – unul cu Dave Chappelle, aflat la casa lui din Toronto, în care-i laudă pe artiști pentru reconciliere, iar altul în care apare alături de Kanye.


Legătura a fost reluată datorită unui eveniment care va fi organizat pentru a cere eliberarea lui Larry Hoover, la inițiativa lui Kanye, iar săptâmâna aceasta, cei doi au fost împreună în Canada pentu a discuta despre noi proiecte.

„Îl rog pe Drake pe 7 decembrie să mi se alăture pe scenă ca invitat special pentru a împărtăși cele mai mari albume ale anului, live în Los Angeles, cu scopul final să-l elibereze pe Larry Hoover. Cred că acest eveniment nu numai că va aduce conștientizarea cauzei noastre, dar va demonstra oamenilor de pretutindeni cât de mult putem realiza atunci când ne lăsăm mândria deoparte și ne unim”, spunea el săptămâna trecută.


Kanye West și Drake, într-un conflict care durează de ani de zile

Cearta dintre ei durează de ani de zile, dar a atins apogeul în 2018, când Drake l-a acuzat pe Kanye că a divulgat informații private despre fiul său, Adonis. Kanye a negat acuzațiile de mai multe ori, iar recent a vorbit despre discuțiile sale cu Drake, în podcastul Drink Champs.

La începutul acestui an, cearta lor s-a intensificat odată cu lansarea lui albumui „Donda”, al lui Kanye și a „Certified Lover Boy”, al lui Drake. Acesta din urmă a devenit rapid cel mai difuzat album de la Spotify într-o singură zi și l-a transformat pe rapper în artistul cel mai ascultat în 2021, cu cel mai mare album din 2021, pe Apple Music.


Cu toate acestea, în 2019, Drake spunea: „Nu aș putea niciodată să întorc spatele la lucrurile pe care le-am spus despre el într-o lumină pozitivă și încă simt aceleași lucruri. El este încă al meu, evident, cu excepția lui Lil Wayne... și dacă îl privesc pe Hov ca pe tipul care mi-a modelat cu adevărat cea mai mare parte a gândirii, a abilităților, a tuturor acestor lucruri, Kanye West ar fi artistul meu preferat. Nu am nicio problemă să spun asta. Lucrurile s-au schimbat. Nu mai sunt doar un copil care este un fan. Acum avem situații personale și, așa cum am spus, multe dintre problemele lui cu mine, nu le pot rezolva”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.