Cool Stuff

VIRAL | Jason Momoa a renunțat la haine și a dansat la petrecerea de după premiera „House of Gucci”

Jason Momoa știe cum să se distreze și nu îi pasă dacă îl vede cineva.

Ei bine, se pare că premiera filmului „House of Gucci”, în sine, nu este singurul eveniment care a atras atenția zilele acestea. Un clip cu Jason Momoa, care s-a distrat din plin la petrecerea de după, s-a răspândit rapid pe internet și e lense de înțeles de ce.

DailyMail a făcut rost de câteva imagini din interior în care se vede cât de bine s-a simțit actorul de 42 de ani, fără să-i pese prea mult de ce se va scrie a doua zi. La bustul gol, el a dansat și a dat din cap pe muzica celor de la AC/DC fix în fața scenei, spre deliciul nostru.


Dar acestea nu sunt singurele imagini cu Momoa. În urmă cu câteva zile, el a fost surprins când pleca de la petrecerea dată în cinstea filmului „House of Gucci" cu părul prins neglijent și cu pantofii transformați în papuci.

Interpretul lui Aquaman a petrecut fără limite și a făcut spectacol și la ieșire: a scos limba la fotografi și s-a agățat de un prieten care cu greu l-a dat jos de pe el. Acum, doar ne întrebăm si noi… de ce ai vrea să-l dai jos de pe tine pe Jason Momoa?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.