Cool Stuff

Scene de Hollywood la Bâlea Lac. Actorul Willem Dafoe a filmat în cabana de vânătoare a lui Ceauşescu

Un nou film de la Hollywood se filmează în România. Iată despre ce este vorba!

Că România are o mulțime de locuri frumoase știm deja! Și se pare că vorba a ajuns și peste Ocean pentru că tot mai mulți regizori americani aleg să-și filmeze producțiile aici.

La sfârşitul săptămânii trecute, o echipă româno-americană a filmat în zona Bâlea Lac mai multe scene din viitoarea peliculă „Legenda lui Ochi”. În rolul principal este chiar celebrul actor Willem Dafoe, de patru ori nominalizat la Oscar.

În plus, unele secvențe au fost filmate la „Paltinu”, fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceauşescu, ridicată acum aproape cinci decenii.

Marius Constantin Olariu, managerul companiei ce administrează cabana, a realizat mai multe fotografii la filmări și le-a împărtășit cu prietenii săi de pe Facebook. „Echipa mixtă româno-americană, la turnarea unor scene din filmul „Legenda lui Ochi”, cu Willem Dafoe şi alţi actori americani. Scena în care sunt folosite oile noastre, autohtone”, a scris acesta.


Și reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu au marcat momentul printr-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei: „Judeţul Sibiu e atractiv pentru americani, care au ales Bâlea Lac unde au filmat la sfârşitul săptămânii câteva scene din filmul „Legenda lui Ochi”. Iată că frumuseţea Munţilor Făgăraş, în special frumuseţea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranţă, vor dori să vină la faţa locului!”.

Filmul „Legenda lui Ochi" urmăreşte povestea tinerei Zengel care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.