Kiss Music News

Adele, mai vulnerabilă ca oricând! Artista a cântat LIVE pe Instagram o piesă pentru fiul ei

O conversație emoționantă între Adele și fiul ei va apărea pe noul album.

Adele și-a surprins fanii cu un videoclip pentru noul ei single „To Be Loved”, cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului „30”. Fără a face niciun anunț în prealabil, cântăreața în vârstă de 33 de ani a publicat clipul de 6 minute pe care l-a filmat în casa sa.

„To Be Loved” este scrisă pentru fiul ei Angelo, în vârstă de 9 ani, și deși a mărturisit că nu crede că va putea cânta vreodată acest cântec în fața publicului, iată că a găsit o variantă.

„Nici măcar nu pot s-o ascult. Trebuie să plec din cameră, mă afectează foarte tare, simt că mă sufoc. Atunci când o scriam și o cântam, mi-l imaginam pe Angelo la vârsta de 30 de ani. Poate că o să i-o cânt lui atunci”, spunea aceasta.

Laudele nu au întârziat să apară, iar clip-ul a strâns deja peste 9 milioane de vizualizări „Râuri de lacrimi”, „Te-ai trezit și te-ai gândit: hai să-i fac să plângă azi” sau  „Este piesa secolului”, i-au scris fanii în comanetarii.


„Te iubesc un milion la sută”

Pentru că așa cum a spus chiar ea, tot albumul este pentru fiul său, materialul conține și o înregistrare în care acesta îi spune că o iubește „un milion la sută”.

Artista a inclus un schimb de replici pe care l-a avut cu Angelo, în urma divorțului din 2019 de fostul ei soț Simon Konecki , pe piesa „My Little Love”


Conversația lor începe cu Adele zicând: „Spune-mi că mă iubești”, la care el răspunde: „Te iubesc, un milion la sută. Simt că și tu mă placi”. „Știi că lui mami nu-i place pe nimeni, așa cum îi place de tine, nu? Mami a avut o mulțime de sentimente în ultima vreme, sunt confuză și nu știu ce fac”, continuă ea.

De asemenea, aceasta îi mai spune: „Îl iubesc pe tatăl tău pentru că mi te-a dat... Am avut o zi proastă, sunt foarte neliniştită. Mă simt paranoică, stresată și sunt mahmură, ceea ce nu ajută niciodată. Simt că astăsi este prima zi de când l-am părăsit în care mă simt de fapt singură – și nu e așa niciodată. Mă simt cu adevărat singură și speriată și îmi fac griji că s-ar putea să simt asta pentru mult timp”, mărturisește ea, într-un moment de vulnerabilitate.


Deși Angelo apare pe noul său album, prima dată când a văzut-o pe mama sa cântând live a fost în cadrul concertului ei special de pe CBS, „One Night Only”. Materialul a fost filmat la Observatorul Griffith și a inclus un interviu cu Oprah Winfrey.

„Este prima dată când fiul meu m-a văzut vreodată cântând! Este o onoare absolută a vieții mele să te am aici în seara asta, iubitule”, a declarat aceasta pe scenă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.