Kiss Music News

BTS, marele câştigător la American Music Awards 2021. Lista completă a laureaților!

Super show și multe surprize la gala AMA din acest an!

American Music Awards, una dintre cele mai așteptate gale din industria muzicii, și-a desemnat și anul acesta câștigătorii. După ce în 2020 evenimentul a avut loc online, vedetele s-au întors pe covorul roșu și au făcut un mare show.

Trupa Maneskin, câştigătoarea de anul acesta a concursului Eurovision, Taylor Swift, rapperul american Tyler, the Creator şi cântăreţii Walker Hayes şi Mickey Guyton au urcat pe scena de la Microsoft Theater din Los Angeles și au dat startul distracției.


La capitolul premii, așa cum deja ne-am cam obișnuit, BTS a fost marea câștigătoare AMA 2021, în timp ce gazda galei, Cardi B a șocat pe toată lumea cu apariția sa.

Trupa sud-coreeană a plecat acasă cu trei trofee de cristal de la AMA, inclusiv cel mai râvnit – acela pentru „Artistul anului”. Tot ei și-au adjudecat și premiile la categoriile „Cel mai bun cântec pop” și „Cel mai bun grup pop”.


Olivia Rodrigo, artista cu cele mai multe nominalizări, șapte la număr, a fost aleasă noul artist al anului. Doja Cat ft. SZA şi „Kiss Me More” a fost colaborarea anului, „Montero (Call Me By Your Name)” al lui Lil Nas X a fost ales videoclipul anului.


Ed Sheeran s-a impus la categoria artistul pop al anului, iar Taylor Swift a câştigat trofeul ca artista pop a anului. Ea a câştigat şi la categoria „albumul pop preferat” cu „Evermore”.

Printre câştigători s-au numărat și Luke Bryan, Carrie Underwood, Dan + Shay, Drake şi Megan Thee Stallion.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.