Cool Stuff

Gigi Hadid, schimbare totală de look după despărțirea de Zayn Malik. Cum arată modelul acum!

Se spune că schimbările de look te ajută să treci mai ușor peste o despărțire.

Se spune că schimbările de look te ajută să treci mai ușor peste o despărțire. O nouă tunsoare sau culoare de păr te pregătește pentru un nou început și îți oferă încredere. Probabil, asta s-a întâmplat și în cazul lui Gigi Hadid.

La doar câteva săptămâni după ce s-a despărțit de tatăl fetiței ei, celebrul model a postat pe Instagram câteva imagini în care este aproape de nerecunsocut.

Mai exact, ea și-a vopsit părul într-o nuanță de roșcat și, mai mult, acum are breton. În ceea ce privește vestimentația, ea a ales o pereche de pantaloni albi, pe care i-a asortat cu o vestă scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect.


Zayn Malik, acuzat că a lovit-o pe mama lui Gigi Hadid

Gigi Hadid și Zayn Mailk s-ar fi despărțit la începutul acestei luni, după ce artistul a fost implicat într-o ceartă cu mama modelului. Mai mult, aceasta l-a acuzat că ar fi lovit-o.

Zayn a negat vehement acuzațiile și îi reproșează mamei soacre că a tot intervenit în relația lor. Deși nu știm exact ce s-a întâmplat între ei, este clar că a existat o situație tensionată, iar apropiații lor suțin că nu mai formează un cuplu.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.