Cool Stuff

Cum a reacționat Jennifer Lawrence când a aflat că Leonardo DiCaprio câștigă mai mulți bani decât ea pentru „Don't Look Up”?

Nici nu a fost lansat și deja creează controverse!

Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio fac echipă în „Don`t Look Up”, film care va avea premiera în decembrie. Într-un interviu acordat pentru Vanity Fair, aceasta a fost întrebată ce părere are despre faptul că starul din „Titanic” a primit un salariu mai mare decât al ei. 

Actorii, ambii recompensați cu câte un premiu Oscar, interpretează rolurile principale din noua producție, în care mai joacă și alte nume mari printre care Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Tyler Perry, Ariana Grande și Timothee Chalamet.

Potrivit informațiilor, Jennifer a câștigat 25 de milioane de dolari pentru rolul său din „Don’t Look Up”, în timp ce Leo, 30 de milioane de dolari.


Reporterul Vanity Fair a punctat diferența de salariu, subliniind că se încadrează în statisticile care arată că femeile au câștigat mai puțini bani decât bărbații în 2020, iar aceasta a declarat: „Da, am văzut și eu… Dar uite, Leo aduce mult mai mulți bani la box office decât mine. Sunt foarte norocoasă și fericită cu înțelegerea pe care am semnat-o”.

„Dar în alte situații, și sunt convinsă că și alte femei au trecut prin asta, este foarte incomod să vorbești despre egalitate în ceea ce privește salariile. Iar dacă pui la îndoială inegalitatea, ți se spune că nu este disparitate de gen, dar nici nu sunt în stare să-ți explice despre ce e vorba”, a mai spus aceasta.



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.