Kiss Music News

O familie fericită! Primele imagini cu chipul lui Daisy Dove, fiica lui Katy Perry și a lui Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom au fost surprinși în parc alături de fiica lor.

Departe de imaginea strălucitoare de la Hollywood, Katy Perry și Orlando Bloom au petrecut o zi în parc alături de fiica lor. Cum era de așteptat, paparazzi au fost pe urmele lor și au surprins o serie de imagini adorabile.

Amândoi au optat pentru ținute relaxate, dar care să-i ferească de frig. În timp ce Orlando a ales o jachetă de blugi peste un hanorac și o pereche de pantaloni sport, artista a optat tot pentru o ținută sport și o pereche de ghete îmblănite. 


Pe tot parcursul ieșirii actorul a fost foarte grijuliu cu fetele sale și la un moment dat, acesta își îmbrățișează afectuos partenera, în timp ce-și privesc emoționați micuța cum se joacă.


Cântăreața este extrem de fericită, dar într-un interviu pentru Variety a dezvăluit că în primele șase săptămâni după naștere nu prea știa ce se întâmplă cu ea. 

„Ești responsabil pentru bunăstarea cuiva care nici măcar nu își poate ține capul. Este o schimbare reală și nu mai ești numărul 1 pe foaia de apel. Și este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Tot ceea ce ar trebui să dispară, se estompează și apare un echilibru. Îmi place să trăiesc mai mult în lumea reală pentru moment”, a declarat aceasta.


Daisy este primul copil al lui Katy Perry, dar Orlando Bloom mai are un fiu pe nume Flynn, în vârstă de 10 ani, cu fosta sa soție Miranda Kerr. Actorul din „Pirates Of The Caribbean” și artista s-au logodit de Valentine's Day în 2019, când el a cerut-o în căsătorie cu un inel de 5 milioane de dolari.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.