Kiss Music News

Încă o despărțire la Hollywood? Ce se întâmplă de fapt între Nick Jonnas și Priyanka Chopra

Priyanka Chopra alimentează zvnonurile despre despărțirea de soțul ei.

În ultima vreme, Nick Jonnas și Priyanka Chopra nu au mai avut prea multe apariții împreună și asta i-a pus pe gânduri pe fani. Iar cea mai recentă schimbare de pe Instagramul actriței nu face decât să alimenteze zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit.

Priyanka a decis să elimine numele de familie al soțului ei de pe conturile sale de socializare, inclusiv de pe Twitter și Instagram. Fanii au intrat la bănuieli imediat și se întreabă care este de fapt motivul. 


Ei bine, află că totul merge bine pentru cuplul căsătorit de trei ani. Recent, actrița care va juca în „The Matrix Resurrection” i-a comentat soțului ei la o postare punând capăt speculațiilor. „La naiba! Tocmai m-am topit în brațele tale...”, a scris aceasta, alături de multe emoji-uri.

În plus, se pare că motivul pentru care ar fi renuțat la numele de familie este doar o mișcare de marketing. De acum înainte, ea își dorește să fie recunoscută pur si simplu ca Priyanka, din punct de vedere profesional.


Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au mutat într-o casă de 20 de milioane de dolari

În ciuda zvonurilor despre despărțite, se pare că Nick și Priyanka sunt foarte fericiți împreună și chiar s-au mutat în casă nouă. Decizia a venit la câteva zile după ce cuplul a sărbătorit primul Diwali, cunoscut ca și Festivalul Luminilor, un festival important în hinduism care are loc în luna octombrie.

„Primul nostru diwali în prima noastră casă împreună. Acesta va fi întotdeauna special”, a scris ea în descrierea postării de pe Instagram.


Ei au cheltuit 20 de milioane de dolari, în noiembrie 2019, pentru proprietatea lor din Encino. Casa de 20.000 de metri pătrați are 7 dormitoare și 11 băi, și este situată la doar câțiva kilometri de casa de 14 milioane de dolari a fratelui său Joe Jonas, pe care a cumpărat-o împreună cu Sophie Turner.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.