Kiss Music News

Love is in the air! Antonia, declarație de dragoste în versuri pentru Alex Velea: „Ești ca o poezie...”

Antonia și Alex Velea nu se feresc să-și exprime sentimentele.

Antonia și Alex Velea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Nu se feresc să-și exprime sentimentele, iar după cea mai recentă piesă a artistei, „Amor”, ea i-a făcut o nouă declarație de dragoste partenerului său.

„Amor” este o piesă de dragoste, plină de căldură și de sensibilitate de pus pe repeat, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Acum, Antonia a distribuit un nou clip pe contul ei de Instagram, în care îi recită lui Alex câteva versuri din noua ei piesă. 

„Ești ca o poezie scrisă pe piele, în completarea tatuajelor mele. Hai să renunțăm la bariere și să rămânem muți de plăcere! Să facem doi copii sau trei, să ridicăm castele și să ne punem toate visele în ele”, este declarația Antoniei pentru tatăl copiilor ei.


După o relație în care au întâmpinat multe piedici, Antonia și Alex Velea s-au logodit în vara acestui an. Recent, în cadrul unei emisiuni, ea a vorbit despre nunta pe care care și-o dorește de atâția ani și despre planurile lor.

 „Am primit foarte multe mesaje. M-am bucurat pentru că am așteptat foarte mult să se întâmple. Mulți nu cunosc situația mea și n-au înțeles ce am așteptat atât. Am avut o situație personală cu fosta mea relație și acum totul este OK și putem merge mai departe. Îmi doresc o nuntă mai intimă, nu-mi doresc o nuntă mare”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.