Cool Stuff

Dana Rogoz și familia, vacanţă de poveste în țara lui Moș Crăciun. Imagini de vis din Laponia!

Dana Rogoz, soțul și cei doi copii ai lor au plecat în Laponia înainte de sărbători.

Dana Rogoz și soțul ei s-au gândit să le ofere copiilor o experiență de neuitat, așa că au plecat în Laponia! Cei patru s-au cazat într-o căsuță din pădure, fac trasee la -20 de grade și l-au întâlnit pe Moș Crăciun.

„Am intrat într-o poveste! Începând cu zborul de la Helsinki spre Rovaniemi care era plin de copii, dar şi de părinţi cu căciuli de elf pe cap, şi până la scârţâitul zăpezii de sub picioare ... totul e o poveste! Suntem cazaţi la Lapland Ounasvaara Chalets, adică într-una dintre căsuţele pe care le vedeţi în spatele nostru, răsfirate într-o pădure cu brazi înalţi. Acum sunt -16 grade, dar echipamentul rezistă! Copiii sunt efectiv împachetaţi în straturi peste straturi de haine. Şi ce poate fi mai simpatic (şi util pe zapadă) decat căruciorul Liei care are schiuri!”, povesteşte vedeta pe contul ei de Instagram. 

Dana, soțul și cei doi copii s-au plimbat cu sania trasă de reni într-un peisaj de vis și totul a culminat cu momentul în care au văzut aurora boreală.

„Cred ca am repetat continuu de vreo suta de ori "nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred...". Am trait tot momentul cu un nod de plans in gat, pentru ca era un vis din copilarie care mi se implinea. Nici nu mai speram sa o prindem, intelegand ca se intampla totusi destul de rar in aceasta perioada. Si desi termometrul din camera imi arata "-25 C, feels like -32 C", mi-am luat direct peste pijama geaca si am iesit afara din casuta noastra, sa vad aurora boreala si mai bine. Si stand asa, in zapada, cu ochii la ea, nici frig nu mai simteam. Ce minunatie! Ce norocosi sa o vedem exact inainte de a pleca spre casa”, a mai dezvăluit actrița.

Evident, nu au zburat până acolo fără să treacă și pe la casa lui Moș Crăciun. Copiii au fost în al nouălea cer, în special Vlad, fiul lor cel mare, care i-a și scris o scrisoare.

„„L-am întalnit! Şi i-am multumit pentru toată magia pe care a adus-o în viaţa noastră. Ne-a spus "bună dimineaţa" şi ne-a urat "O viaţă bună!" în română! „E normal, mama, să ştie toata limbile, că citeste toate scrisorile, îţi dai seama...” mi-a explicat Vlad”,  a mai povestit ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.