Cool Stuff

Ce filme și seriale noi ne așteaptă în luna decembrie pe Netflix

Mini vacanță + vreme rece = Netflix

Pentru că începem luna decembrie cu o mini vacanță și nici vremea de afară nu ne prea ajută, e momentul perfect să ne cuibărim pe canapea, în fața televizorului.

Așa că Netflix vine în ajutorul nostru cu o serie de premiere mult așteptate și noi sezoane ale celor mai îndrăgite seriale. Uite ce filme și seriale noi ne-a pregătit!

The Power of the Dog


Premiera: 1 decembrie

Carismaticul fermier Phil Burbank inspiră teamă și admirație celor din jur. Când fratele lui vine acasă cu noua lui soție și cu fiul acesteia, Phil le pune tot felul de bețe în roate până când realizează că ar putea fi prins în mrejele iubirii.

Lost in Space, sezonul 3


Premiera: 1 decembrie

Sunteți gata de aventură? Și poate de mai multe răspunsuri? Cel de-al treilea și de asemenea, utimul sezon din „Lost in Space” are premiera pe 1 decembrie.

Single All The Way


Premiera: 2 decembrie

Încercând cu disperare să evite comentariile familiei sale legate de faptul că este mereu singur, Peter îl convinge pe Nick, cel mai bun prieten al său, să-l însoțească de sărbători și să pretindă că sunt într-o relație. Dar, atunci când mama sa îi aranjează o întâlnire cu James, chipeșul ei antrenor, întregul plan se duce de râpă.

La Casa de Papel, sezonul 5, volumul 2


Premiera: 3 decembrie

Știm, e greu de acceptat, dar în doar câteva zile „La Casa de Papel” ajunge la final. Deși Tokyo a murit în finalul primei părți, producătorii ne promit mai multă acțiune și suspans, pentru un sfârșit demn de unul dintre cele mai urmărite seriale de pe platformă.

The Unforgivable


Premiera: 4 decembrie

Eliberată din închisoare după o condamnare în urma unei crime violente, Ruth Slater, interpretată de Sandra Bullock, revine într-o societate care refuză să-i ierte trecutul. Confruntându-se cu judecata aspră a celor din locul pe care îl considera „acasă”, singura ei speranță pentru a se reabilita este să-și găsească sora mai tânără de care nu mai știe nimic.

The Witcher, sezonul 2


Premiera: 17 decembrie

Fanii au așteptat doi ani întregi pentru sezonul 2 din „The Witcher”. Încă puțină răbdare! Pe 17 decembrie, Henry Cavill revine în rolul principal.

Emily in Paris, sezonul 2


Premiera: 22 decembrie

Dacă nu ai planuri pentru vacanța de Crăciun, iată o variată bună! Cea mai urmărită comedie de pe Netflix se întoarce cu și mai multe povești de dragoste și intrigi.

Don’t Look Up


Premiera: 24 decembrie

Mult așteptatul film cu Jennifer Lawrence și Leondardo DiCaprio apare pe Netflix chiar în Ajunul Crăciunului. 

Kate Dibiasky o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul, însă nimănui nu pare să-i pese. De ce este oare nevoie să faci omenirea să privească în sus?!

The Lost Daughter


Premiera: 31 decembrie

Aflată singură într-o vacanță la malul mării, Leda dezvoltă o obsesie legată de o tânără mamă și de fiica acesteia, pe care le observă pe plajă. O acțiune impulsivă o aruncă pe aceasta în universul periculos din propria ei minte, obligând-o să se confrunte cu alegerile mai puțin obișnuite făcute ca tânără mamă și cu consecințele acestora. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.