Kiss Music News

Cântăreții care au cucerit topurile Spotify. Cine este cea mai ascultată artistă în 2021?

Spotify a fost luat cu asalt de Olivia Rodrigo!

Ca în fiecare an, Spotify a dezvăluit topurile celor mai ascultaţi artişti, albume, cântece, liste şi podcast-uri de către cei 320 de milioane de utilizatori. Și anul acesta, rapperul portorican Bad Bunny conduce topul Spotify cu peste 9,1 miliarde de accesări. El este urmat de Taylor Swift, grupul k-pop BTS, Drake şi Justin Bieber.


Și Olivia Rodrigo a dat lovitura anul acesta, cu 2 piese în top 5. Single-ul ei, „Drivers Licence” este cel mai accesat cântec la nivel global, cu peste 1,1 miliarde de accesări. 

Locurile doi și trei sunt ocupate de „Montero (Call Me By Your Name)” - Lil Nas X şi „Stay” - Kid Laroi cu Justin Bieber, urmate de „good 4 u” - Olivia Rodrigo şi „Levitating (feat. DaBaby)” - Dua Lipa. 


De asemenea, cel mai accesat album la nivel global a fost „Sour”, tot al Oliviei Rodrigo. Următorul în top este „Future Nostalgia”, al lui Dua Lipa, Justin Bieber cu „Justice” se clasează pe locul 3, noul album al lui Ed Sheeran, „=” este pe locul 4, iar locul 5 îi revine albumului „Planet Her” al cântăreţei Doja Cat. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.