Cool Stuff

„La casa de Papel” ajunge la final! Ce au declarat actorii? El Profesor – „Am plâns ca un copil”

Cât de greu le-a fost actorilor să se despartă după ce au terminat filmările?

Mâine, 3 decembrie, cel mai mare jaf din istorie ajunge la final. Dar întrebarea care stă pe buzele tuturor este „Cum?!”. Echipa de producţie a serialului „La casa de papel” a vorbit într-o conferinţă de presă despre ultimul sezon, despre legăturile create între membrii echipei și a dezvăluit la ce ar trebui să ne așteptăm de la ultimele episoade.

„Volumul 1 a fost mai emoţionat, dar al doilea este cel în care facem mai multe legături, am dat multe răspunsuri legat de psihologia personajelor”, a spus creatorul Alex Pina. „Cred că se încheie cercul cine sunt aceste personaje şi oferim răspunsuri care ajută la înţelegerea universului La casa de papel”, a declarat acesta.

El a mai explicat: „Atunci când am început să scriem sezonul, ne-am dat seama că aveam mai multe lucruri decât ne-ar fi încăput în minutele de care dispuneam. Este un sezon foarte echilibrat, pentru mine, ca spectator. Este şi sezonul la care am scris cel mai mult şi cred că, atunci când am încheiat, eram extenuaţi”


De asemenea, actorul Álvaro Morte, interpretul lui El Profesor, arhitectul jafului şi conducătorul bandei, a mărturisit că în ultima zi de filmări a plâns „ca un copil”. 

„Este un personaj care mi-a plăcut foarte mult. Cred că serialul se termină unde trebuia să se termine. A fost o decizie bună ca serialul să se termine în acest punct”, a afirmat el. „Ultima mea zi a fost foarte frumoasă, pentru că am avut norocul să lucrez cu aceeaşi echipă cu care am început să filmez în prima zi la „La casa de papel”. A fost foarte emoţionant. Am plâns ca un copil mic, dar am încheiat foarte liniştit”.

Și Darko Peric, interpretul lui Helsinki a transmis fanilor din România un mesaj, în română: „Bună ziua, dragilor. Aici Helsinki. Singurul personaj din „La casa de Papel” care vorește românește”.


Actorii au vorbit despre cât de solicitante au fost pentru ei aceste roluri, atât de îndrăgite de fani. „Nivelul energiei trebuia menţinut săptămâni întregi, pentru că reveneam zi după zi la acelaşi plan. E ceva ce are legătură mai mult cu efortul emoţional. A fost parte din magie, mi s-a părut trepidant de interpretat. Nu era dificil să construim ceva, ci să menţinem energia”, a mai spus Najwa Nimri

Unde ne-a lăsat prima parte a sezonului 5?


În ultimul episod al primei părţi, lansată în septembrie, s-a încheiat cu mai multe eşecuri pentru banda Profesorului, printre care şi moartea lui Tokyo (Ursula Corberó).

În orele care vor urma, membrii bandei se vor confrunta cu mai multe provocări: să scoată aurul şi să scape cu viaţă din Banca Spaniei, înconjurată de forţele armate.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.