Kiss Music News

Shawn Mendes spune că „It’ll Be Okay” după despărțirea de Camila Cabello. Ai ascultat noua lui piesă?

Shawn Mendes a lansat o nouă piesă la scurt timp după despărțirea de Camila Cabello.

Shawn Mendes nu trece prin cea mai fericită perioadă și a ales să spună asta în versuri. Artisul tocmai a lansat o nouă piesă și fără îndoială, versurile vorbesc despre relația dintre el și Camila Cabelo.

„It’ll Be Okay” vine la doar câteva săptâmâni după ce aceștia și-au anuțat despărțitea pe Instagram. Vestea i-a șocat pe fanii lor, care nici nu se gândeau la așa ceva, având în vedere că ei pozau în cuplul perfect și păreau mai îndrăgostiți ca oricând.

Ce nu a mers între Shawn Mendes și Camila Cabello?


Cu toate acestea, o sursă apropiată artistului a dezvăluit pentru E!News că el este cel care „a intițiat discuția”. Și deși, Camila a fost „foarte supărată din cauza despărțirii”, ei „au fost de acord” că așa este cel mai bine.

„I-a fost foarte greu câteva zile, dar a petrecut mult timp cu prietenii și și-a ocupat timpul”, spune apropiatul. „Are un sistem de sprijin uriaș și se simte bine acum”.


Oricât de dificil ar fi fost, aceeași sursă susține că cei doi „încă vorbesc și vor să rămână prieteni”, adăugând că „nu a fost deloc o despărțire rea”. Potrivit persoanei din interior, dragostea lor pur și simplu s-a epuizat: „Relația devenise obositoare și se plafonase așa că au decis că ar fi mai bine să fie prieteni”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.