Kiss Music News

INNA revine cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House

INNA se întoarce cu cel de-al doilea sezon din Dance Queens House. Pentru cei ce nu cunosc conceptul, aflați că e vorba de o sesiune muzicală de 16 zile, timp în care artista a stat izolată într-o casă alături de producători și songwriteri de la Global Records, dar și din Suedia și a compus mai multe piese.

Întreaga experiență a fost filmată, iar fanii se vor putea bucura de opt episoade ca un reality show, care vor fi lansate o dată la două zile pe canalul de YouTube al INNEI. Includ experiențe inedite, invitați speciali, momente emoționante și multă distracție. Toate cele opt episoade vor avea subtitrări în engleză și spaniolă pentru a putea fi accesibile fanilor din întreaga lume.

Primul episod este deja de găsit pe calul de Youtube al INNEI. Și nu spunem decât că își face intrarea în Dance Queens House într-un mod spectaculos, aterizind cu elicopterul în curtea casei. Iar pentru restul poți să dai play episodului, în care poți asculta în exclusivitate o mică parte dintr-o piesă nou-nouță, compusă în sesiune.

”Mi-am propus să mă distrez, să mă bucur de muzică, de prietenie, la fel ca în primul sezon, alături de echipa mea și de oamenii dragi care sunt cu mine în Dance Queens House. Stați cu mine pe canalul meu de YouTube pentru opt episoade cu multă distracție, pe ritmurile unor piese noi de pe viitorul meu album”, a spus INNA.

Piesele obținute în cadrul Dance Queens House vor fi lansate sub forma unui album, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut când a apărut ”Heartbreaker”.  Albumul a inclus zece piese, printre care hiturile ”Flashbacks” și ”Maza”.

Cel mai recent single ”Up” este pe locul 88 în top Shazam Global și pe locul 9 în top Dance Global.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.