Kiss Music News

Delia a răbufnit! Cum reacționează la criticile primite în mediul online?

Ce a declarat Delia despre presiunea constantă de a deveni mamă?

Delia este una dintre cele mai de succes persoane publice din showbiz-ul românesc. De la concerte până la aparițiile TV și rețelele de socializare, ea are o mulțime de fani care îi urmăresc fiecare mișcare. Însă cu cât este mai mare succesul, cu atât mai mult apar și „haterii”.

Totuși, pe lângă cei care comentează frecvent pe conturile ei de pe rețelele de socializare, și presa tabloidă intră cu bocancii în viața acesteia. Fie că este vorba despre alegerile ei vestimentare, sau despre decizia, mult mai personală, de a avea sau nu copii, toate s-au transformat în ultima vreme într-o presiune constantă asupra cântăreței.

Ea a declarat în nenumărate rânduri că nu va ține cont de sfaturile nesolicitate din online și că își va trăi viața așa cum crede de cuviință, iar acum la 39 de ani, a dezvăluit cum reacționează când primește critici.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a declarat artista, într-un interviu pentru Adevărul.

Care e secretul ei? „Am învăţat în timp să mă accept aşa cum sunt, să fiu tolerantă cu mine însămi, să fiu blândă cu mine în zilele în care chiar nu le pot face pe toate. Cred că o relaţie bună cu tine însuţi stă la baza unei vieţi echilibrate”, a mai declarat ea.

Cât despre presiunea constată de a face copii, ea a mai vorbit în trecut, însă comentariile pe această temă nu au încetat. 

„O societate mai puţin agresivă, cu mai puţină răutate, mai puţin bullying”, și-ar dori aceasta. „Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt”, a mai mărturisit artista.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.