Cool Stuff

Samantha din „Sex and the City” revine? Reacția lui Kim Cattrall după ce a fost menționată în continuarea serialului

Primele episoade din „And Just Like That...” au pus fanii pe jar.

Așteparea fanilor „Sex and the City” a luat sfârșit ! Continuarea celebrului serial a avut premiera, dar marea absentă este Kim Cattrall, interpreta Samanthei. 

Cu toate acestea, personajul a fost menţionat în primele episoade „And Just Like That...” și se pare că producătorii au lăsat loc de interpretări în cazul ei. Personajul ei nu a fost ucis, ci chiar a fost menţionat de cele trei prietene, care au explicat că ea s-a mutat la Londra, unde are un job de succes, lăsând deschisă orice posibilitate ca Samantha să reapară. 

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Mr Big, care a fost „omorât” chiar din primul episod, lucru la care nu se aștepta nimeni. Surpriza a fost totuşi că personajul Samantha să trimită un aranjament floral pentru înmormântare şi o scrisoare de condoleanţe.


Fanii lui Kim Cattrall au împânzit Twitter-ul cu comentarii, mulţi întrebându-se dacă nu cumva menționările ei sunt un semn. Actriţa nu a comentat, însă a apreciat reacțiile din online ale fanilor săi, iar pe pagina sa oficială de Instagram a publicat o imagine în care e la masă şi ciocneşte un pahar virtual cu urmăritorii, cărora le-a transis: „Ne încălzim pentru sărbători”.

Potrivit zvonurilor, motivul pentru care Kim nu mai apare în serial ar fi neînţelegerile dintre ea și Sarah Jessica Parker. Cu toate acestea, Michael Patrick King a explicat pentru Vanity Fair: „Serialul nostru a fost întotdeauna despre despărțiri. Obstacolul a fost că Kim nu a vrut să continue. Ea nu vrea să o joace pe Samantha. Deci ce facem cu Samantha? Nimeni nu a vrut să o omoare. O iubim pe Samantha. Samantha este vie și strălucește altundeva”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.