Kiss Music News

Lidia Buble confirmă. Care este motivul pentru care ea și Harlys Becerra s-au despărțit?

Lidia Buble nu se ascunde și vorbește deschis despre viața ei sentimentală.

Este oficial! Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit, iar știrea a fost confirmată chiar de aceasta. Informațiile apruseră deja de câteva săptămâni, iar zvonurile spun că artista ar fi deja într-o altă relație. 

În cadrul unei emisiuni televizate, ea a confirmat separarea și a dat chiar și câteva detalii despre motivele din spatele acestei hotărâri. Potrivit declarațiilor, motivul principal a fost distanța mare dintre ei, actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit. Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit cine a inițiat discuția.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble.


Mai mult, se pare că despărțirea nu a fost cu scandal și cei doi încă țin legătura. Cântăreața a declarat că încă vorbesc la telefon, dar și că îi place mereu să păstreze o relație civilizată cu oamenii cu care a avut legături sentimentale, dându-l exemplu pe fosutl iubitu, Răzvan Simion.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat, care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.


Lidia Buble a fost ieri invitată și în studio la „Foarte BUNĂ dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana”, unde am vorbit despre sărbători, muzică și noul ei parfum. Cât despre viața sentimentală, ne-a dezvăluit că încearcă să păstreze discreția și că în acest moment este fericită.

„Asta trebuie să știți: că sunt foarte bine. Sunt fericită, îndrăgostită, mai contează de cine?”, a mărturisit ea, râzând.

Iar dacă ați ratat momentul de la matinal, puteți urmări întregul interviu aici:



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.