Kiss Music News

Kiss FM îți dăruiește „Acasă de Crăciun", cel mai emoționant colind de sărbători

Dacă ar fi să facem o listă de cuvinte intraductibile emoțional în alte limbi, pe lângă „dor", am adăuga și „colindă".

Pentru al 7-lea an consecutiv, negreșit, Kiss FM îți aduce în playlist în cea mai frumoasă perioadă a anului un colind emoționant și plin de căldură. „Acasă de Crăciun" transmite prin fiecare vers și cu fiecare notă nevoia și dorul de a fi împreună cu cei dragi de sărbători.  

„Mamă, de Crăciun…Nu vreau niciun cadou, vreau să fii sănătoasă", / „Tată, de Crăciun…Vreau să-mi spui că grijile s-au terminat". 

După un alt an mai dificil, în care apropierea nu ne-a fost întotdeauna permisă, sărbătorile acestea ne dorim mai mult decât oricând să ne reunim cu toți ai noștri, și să avem partea de iubire autentică de Crăciun, așa cum numai familia ne poate oferi.  

„Inspirația vine mereu din ceea ce trăim pe parcursul anului. Iar anul acesta ne-a fost greu să stăm tot departe de familie, așa că ne-am strâns emoția și am pus-o în versuri. Emoție care sperăm să fi ajuns la voi, așa cum a plecat din mesajul nostru", mărturisește Andrei Ciobanu, compozitorul versurilor colindului. 

Tradiția colindului anual de Crăciun de la Kiss FM a pornit în 2014 de la ideea de reuniune și cu ocazia sărbătorilor cu toți artiștii cu care în timpul anului ne simțim one big happy family. „Așa că am transpus asta, an de an, într-un colind contextualizat vremii și vremurile, prin care voi să ne simțiți mai aproape de sufletele voastre", a adăugat Andrei. 

Mulțumiri artiștilor care s-au alăturat cu atâta bucurie și anul acesta inițiativei noastre: ADDA , Alina Eremia , Andra, Carla's Dreams, Connect-R, Feli Donose, Florian Florian, INNA, Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Randi, Smiley. Alături de care au cântat matinalii Kiss Fm, Andrei Ciobanu, Ionuț Rusu și Ana Moga. 

Colindul este un Cover al piesei "Mary, Did You Know?", al cărei compozitor este Buddy Greene. Producția aparține celor de la HaHaHa Production. Versuri: Andrei Ciobanu, aranjament: Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, backing vocals: Emilian.

Iar dacă anul trecut vă doream un Crăciun în care să aveți gust și miros, anul acesta ne dorim pentru voi să vă bucurați în fiecare moment de magia de a fi împreună cu cei care vă fac inima să bată mai tare. 



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.