Cool Stuff

Jennifer Lawrence, despre filmările alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet: „A fost cea mai enervantă zi din viața mea. Un iad”.

Cu ce au supărat-o Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet pe Jennifer Lawrence la filmările pentru „Don't Look Up"?

Nici nu a fost lansat și deja creează controverse. Noua producție Netfix cu Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet va avea premiera în Ajunul Crăciunului, dar până atunci ne delectăm cu poveștile de la filmări.

Invitată la „The Late Show With Stephen Colbert” pentru a discuta despre „Don't Look Up”, primul lungmetraj al său de la lansarea „Dark Phoenix” în 2019, actrița a dat din casă. Deși s-a bucurat că a revenit pe platoul de filmare, ea a făcut dezvăluiri despre o scenă anume pe care a filmat-o alături de Leonardo DiCaprio și Timothée Chalamet.


Jennifer a descris ziua respectivă drept „cea mai enervantă zi din viața mea”. Filmarea respectivă a avut loc într-o mașină, iar colegii de breaslă i-au cam pus bețe în roate. 

„M-au înnebunit în ziua aceea”. „Nu știu ce-a fost atunci”, i-a spus aceasta gazdei emisiunii. „Cred că Timothée era pur și simplu încântat să iasă din casă. Cred că a fost prima lui scenă. Iar Leo s-a ocupat să aleagă melodia care cânta în mașină”.

Dar asta nu e tot! Actrița a avut tot felul de probleme pe parcusul filmărilor pentru „Don't Look Up”. După ce a fost lovită în ochi cu sticlă în timpul unei cascadorii, cee ace a dus la oprierea producției, ea și-a mai pierdut și un dinte.


Filmul marchează revenirea lui Jennfer Lawrence la actorie de când a anunțat că va lua o pauză de la filmări în 2018. Între timp, s-a căsătorit cu Cooke Maroney, alături de care acum, așteaptă primul ei copil. „Cred că toată lumea se săturase de mine. Inclusiv eu mă săturasem”, a spus ea la acea vreme, pentru Vanity Fair.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.