Hot On Kiss

Dan Frînculescu și Cristi Popesco, doi comedianți intră în studio la Kiss FM

Când nu ne facem roastul singuri, chemăm ajutoare din breasla de comedianți, să nu rămânem pe uscat. Dar stai! Ce e roastul?

Roast-ul a luat amploare și la noi în țară în ultima perioadă. Forma asta de comedie presupune că o persoană e luată la mișto, pornind uneori de la un sâmbure de adevăr, care se transformă în exagerări de dragul divertismentului, bineînțeles. Regula nr. 1 este însă, să nu fie cu supărare.

Dar nu toată lumea acceptă sau cunoaște convenția asta, după cum ne-au mărturisit astăzi la matinal doi dintre cei mai apreciați comedianți din țară, Dan Frînculescu și Cristi Popescu

În experiențele lor de "roasteri" au avut parte și de momente în care oamenii nu doar că au luat ad litteram toate glumele, dar i-au și corectat: "Ai zis că nu sunt munți în Muntenia, dar de fapt sunt munți în Muntenia"

Pe Cristi Popescu  s-ar putea să îl cunoașteți după un clip foarte viralizat “Asta ar fi una dintre glume", filmat la Etno Tv, care a fost preluat în diverse emisiuni de televiziune. Replica asta l-a făcut celebru în online, rămânând una dintre cele mai bune glume date internetului, și printre primele forme de roast de la noi.


Dan Frînculescu a lucrat în agenții de publicitate înainte să aibă o carieră în comedie și atunci se poate spune că a cunoscut puterea internetului, în ceea ce privește viralizarea și cifrele mari. 

„Cu ocazia asta am ascultat și noi matinalul Kiss FM"

Nu am scăpat de roast, că doar știam pe cine am invitat, așa că ne-au spus că n-ar mai repeta experiența să se trezească la așa o oră imposibilă dimineața ca să ajungă la radio. Și nici ascultătorii noștri nu au fost scutiți, pentru că au fost roastuiți după meseriile pe care le au.

„Mergeți, mergeți!", „Ce bine vă stă cu masca sub nas?", „Ce temperatură am?" - astea au fost unele dintre glume, ca să cităm din clasicii contemporani.  Și tot astăzi am aflat de la ascultători de meserii precum vânătorul de Rahova și floristul de Buzău. Mai facem. 

Dacă ați ratat emisiunea de azi, fără scuze, o puteți asculta aici. Vă urăm spor la hăhăială. 




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.