Kiss Music News

Anunțul finalului de an! Află cine sunt noii DJi din line-up-ul SAGA Festival

Crăciunul a venit mai devreme pentru iubitorii de muzică electronică. Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick sunt noii artiști anunțați de SAGA Festival.

După Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet, în line-up-ul SAGA Festival se alătură Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick. Iar surprizele din partea organizatorilor nu se opresc nici măcar aici, mai mulți artiști urmând să fie anunțați la începutul anului viitor.

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, 100.000 de oameni au urmărit online un show surpriză adus de SAGA la National Arena. Mutarea în noua casă a fost sărbătorită printr-un foc de artificii spectaculos și un DJ set special susținut de Alex Parker. Un mic teasing pentru experiența incendiară de 3 zile de festival ce va urma în iunie 2022. 

 

Dar hai să aflăm mai multe despre noii DJ anunțați, care vor face Arena Națională să vibreze anul viitor!

Black Coffee este un adevărat fenomen al muzicii house și un nume important atunci când vine vorba despre scena EDM mondială. Cu multe premii la activ, reușește de fiecare dată să creeze set-uri memorabile.



Nicole Moudaber și-a început cariera în Liban, în anii ’90, însă la scurt timp s-a stabilit în Londra, acolo unde a cunoscut succesul. A avut apariții importante în Billboard, The New York Times, CNN, Mixmag, Dancing Astronaut și Paper Magazine. În 2014, a lansat In The Mood Radio cu difuzare săptămânală în peste 50 de țări și peste 70 de stații radio.
 


Duo-ul tehno german Pan-Pot a devenit popular odată cu lansarea albumului de debut, Pan-O-Rama. De la lansarea din 2005, cei doi artiști au avut show-uri în lumea întreagă și au devenit doi dintre cei mai de succes DJi de pe scena muzicii tehno.
 


Purple Disco Machine este un DJ german de muzică disco house. În 2020, artistul și-a sărbătorit succesul prin piesa Hypnotized, feat. Sophie and the Giants, care s-a clasat pe primele locuri în Italian Singles Chart și a primit două certificări de platină. În același an, a produs remixuri oficiale pentru piesele Don’t start now - Dua Lipa și Rain on me - Lady Gaga.
 


Sickick a fost una dintre revelațiile primei ediții SAGA Festival. Artistul de origine canadiană a electrizat scena Source și anul viitor revine la București cu noi surprize și nerăbdător să reîntâlnească publicul de care s-a îndrăgostit toamna aceasta.
 


Pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională, întregul concept al festivalului va atinge valențe noi, cu mai multe scene și foarte multe secrete care așteptă să fie descoperite și să bucure zeci de mii de oameni din întrega lume. 

Ne vedem anul viitor în iunie să ne distrăm împreună, pentru că noi suntem sunetul mișcării SAGA!

 

 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.