Kiss Music News

„Da de sute de ori”! Fiica lui Eminem s-a logodit

Eminem are de pregătit o nuntă!

Eminem are de pregătit o nuntă! Fiica rapperului în vârstă de 49 de ani, Alaina Scott (28 de ani), a anunțat luni pe Instagram că ea și iubitul ei, împreună de mult timp, sunt logodiți.

Fiica lui Eminem și Matt Moeller, iubitul ei, apar într-o serie de instantanee surprinse pe acoperișul casei în care locuiesc. Într-una dintre imagini, el îngenunchează pentru a o cere pe Alaina în căsătorie. 

"Da de sute de ori. TE IUBESC", a scris Alaina pe Instagram imediat după ce a fost cerută în căsătorie. 

Ea și Moeller se întâlnesc de șapte ani. În iulie, Alaina și-a sărbătorit aniversarea cu o postare dulce pe Instagram, scriind: „În timp ce dragostea mea pentru tine a crescut cumva în ultimii 7 ani, un lucru a rămas același - ești persoana mea preferată. Ești cel mai bun prieten al meu și cel mai bun partener. Îți mulțumesc că mă iubești. La mulți ani, ILY❤️."

Mama biologică a Alainei, Dawn Scott, este sora fostei soții a lui Eminem, Kim Scott. Dawn a murit în 2016, iar cauza probabilă pare să fi fost o supradoză de droguri .

Eminem o menționează Alaina în hitul său din 2004 „Mockingbird”, cântând la un moment dat „Lainie, unchiul e nebun, nu-i așa?".

În 2004, el a vorbit despre relația sa cu Alaina în timpul unui interviu pentru Rolling Stone .

„Am custodia completă a nepoatei mele și custodia comună a [fiicei mele] Hailie”, a spus Eminem la acea vreme. „Am fost mereu acolo pentru Hailie, iar nepoata mea a făcut parte din viața mea de când s-a născut”, a spus Eminem în acel interviu.

Rapperul a oferit și o serie de reguli pe care le-a urmat în calitate de părinte. „Îi învăț să facă deosebirea dintre bine și rău, încerc să nu-mi pierd cumpătul, încerc să impune reguli de bază, direcții de urmat și granițe, limite. Nu îi bruschez orice ar fi”.

El a continuat: „În ciuda a ceea ce cred oamenii despre mine și a ceea ce spun eu în melodiile mele – știi, eu și Kim am avut momentele noastre – eu încerc să-i învăț toate acestea și să-i fac să învețe din greșelile mele. Este, dacă vreți, un echilibru, între viața mea de rapper și faptul că sunt tată”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.