Cool Stuff

Cine este TJ Miles, concurent la Survivor România 2022 și cum a ajuns faimos?

În mai puțin de un an, TJ Miles a strâns o comunitate impresionantă în jurul lui.

Poate unii dintre voi sunt familiarizați cu expresia „Big Blană”, dar pentru ceilalți, care au deschis internetul mai târziu, faceți cunoștintă cu TJ Miles. El este unul dintre faimoșii de la Survivor Romania 2022 și deși pare că a apărut de nicăieri, iată povestea lui.

Ei bine, Miles Jordache este român, s-a născut în Constanța, are 33 de ani și a locuit multă vreme în Toronto, Canada. În 2018 a venit în România, unde și-a deschis o afacere, mai exact un service de mașini. 


De atunci, TJ Miles a devenit cunoscut pe TikTok și Youtube, mai ales daorită stilului său controversat. Vorbește în „romengleză”, „Big Blană” este una dintre expresiile lui care a devenit virală și în mai puțin de un an, a strâns o adevărată comunitate în jurul lui.

TJ Miles, probleme cu legea în adolescență

Recent, colegii de la VICE au stat de vorbă cu el și astfel, am alfat mai multe despre omul din spatele personajului. TJ Miles a vorbit despre un moment greu din viața lui, din 2013, când a fost implicat într-un caz federal, iar mama lui a aflat despre acest lucru din presa canadiană.

„Când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer”, a declarat el.


Deși pe rețelele de socializare vorbește foarte mut despre el și despre ce îi place, TJ Miles preferă să nu le dezvăluie urmăritorilor toată povestea lui de viață, păstrând misterul. Chiar dacă acum se bucură de faimă, el consideră că asta nu îl va schimba.

„Faima nu mă va schimba în rău niciodată, ci în bine”, a mai spus el pentru VICE.

Cum a ajuns la Survivor România?

În ceea ce privește participarea la Survivor România 2022, TJ Miles susține că este pregătit pentru provocare, dar are ochii și pe premiu. „Nu mi-a spus nimeni că pot să câștig 100.000 de euro. Sunt pregătit”, a spus el în emisiunea „La Măruță”.

Din echipa Faimoșilor mai fac parte CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.