Hot On Kiss

O faptă bună și de restul, un brad - Mărturia marii câștigătoare la concursul "Terminatorul de Facturi"

Emilia Balaban ne-a mărturisit că va dona jumătate din suma câștigată, iar din ce îi rămâne își va cumpăra un brad de Crăciun, primul din viața ei.

Ce faci atunci când câștigi 8.000 de lei la un concurs la Kiss FM? Țipi de bucurie, te ciupești să te convingi că e realitate și te gândești instant că jumătate din bani îi donezi celei mai bune prietene, care este paralizată de 17 ani.

Nu e povestea oricui, e povestea Emiliei Balaban din Ciolpani, care ieri a câștigat ultimul și cel mai mare premiu oferit în cadrul concursului Terminatorul de facturi. 

S-a înscris la concurs acum două săptămâni, fără speranțe prea mari, dar ne asculta cu sfințenie în fiecare zi cu gândul că poate-poate va fi sunată. Ieri a avut o presimțire și a fost cu exact 5 secunde mai rapidă decât cealaltă persoană care era pe lista scurtă.

Astăzi ea ne-a vizitat la radio, să își demonstreze încă o data că totul e realitate. Am descoperit un om cald și blând, o femeie puternică pentru care a face bine e un crez în viață.  Din banii câștigați vrea să își ajute prietena cea mai bună să continue terapiile de recuperare, și tot râzând, cum a făcut-o tot timpul, ne-a spus că abia așteaptă să îi ducă personal acest cadou, îmbrăcată în Moș Crăciun.

„Mâncăm brad sau mâncăm mâncare?"

Brad nu a avut niciodată, pentru că în copilărie tatăl le spunea, an de an, ei și celor două surori: „Vreți să mâncăm brad sau să mâncăm mâncare?”. „Eu am avut posibilitatea mai târziu în viață să îmi cumpăr brad, dar nu am mai simțit niciodată satisfacția de a avea unul, pentru că amprenta cuvintelor tatălui a fost prea puternică", ne-a mai spus Emilia.

Dar anul acesta e prima dată când simte cu adevărat nevoia să își cumpere bradul mult visat, ca să umple golul lăsat de toți anii din copilărie în care nu a împodobit niciunul.

Primul brad din viața ei, la 38 de ani

Matinalii Kiss FM, Andrei, Ionuț și Ana, au intrat în direct cu Emilia în emisiunea Andreei Berghea, moment în care magia s-a întâmplat. Moș Crăciun a venit mai devreme și îi va aduce primul brad din viața ei, prin intermediul echipei Kiss FM.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.