Kiss Music News

Wow! Nicole Cherry s-a întors la silueta de invidiat. Cât a slăbit artista după naștere!

Se pare că rolul de mamică îi priește lui Nicole Cherry.

Nici trei săptămâni nu au trecut de când Nicole Cherry a devenit mamică pentru prima oară și deja arată la fel ca înainte de sarcină. Artista și micuța Anastasia se înțeleg foarte bine, iar aceasta continuă să își țină fanii la curent, așa cum a făcut și pe parcursul celor nouă luni.

Acum, vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor că este foarte fericită de cum se recuperează și că a reușit deja să piardă aproape toate kilogramele acumulate în acea perioadă. Ea a și filmat momentul în care proba mai multe perechi de jeanși, mândră fiind că aceștia i se potrivesc din nou.

„Am intrat într-o pereche de blugi măsura 36 și sunt foarte fericită. Înainte purtam 34 (n.r. măsura), dar aștia erau încă în garderobă. Sunt foarte fericită”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

Cât despre cum se simte în rolul de mama, cântăreața care a împlinit recent 23 de ani a povestit că a avut și primele probleme cu fetița ei. Micuța suferă de colici, iar din acest motiv nu a prea lăsat-o să doarmă.

„A fost agitată toată noaptea din cauza colicilor. Cumva ea m-a serbat de la 12 noaptea. M-a lăsat trează să citesc mesajele. Mă miram cât de devreme se trezesc unii oameni”, a povestit Nicole Cherry.

În cadrul interviului, ea a mai dezvăluit că Anastasia a moștenit trăsăturile lui Florin, logodnicul artistei și că, în această perioadă, primește ajutor atât din partea lui, cât și din partea mamei ei.

„Mă ajută foarte mult Florin, mă așteptam să fie grijuliu cu noi pentru că știam cum e cu pisica și o divinizează. Seamănă cu el. A stat la mine în burtă 9 luni, dar seamănă cu el. E fata lui tata, așa o să fie, sunt sigură. Eu mă bucur. Știu cât își dorea Florin să aibă o fetiță și chiar e o perioadă extrem de frumoasă de care ne bucurăm din plin”, susține artista.


VIDEO: @nicolecherry Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.