NEWS

Actor din Sex and the City, acuzat de agresiune sexuală de două femei

Chris Noth, actor cunoscut datorită serialului de mare succes Sex and the City, a fost acuzat de agresiune sexuală de două femei.

Chris Noth, actor cunoscut datorită serialului de mare succes Sex and the City, a fost acuzat de agresiune sexuală de două femei. 

Agresiunile ar fi avut loc în ani diferiți, însă tiparul pare a fi același. Cele două spun că s-au hotărât să vorbească acum, chiar la apariția spin-off-ului ”And Just Like That”, un soi de continuare a Sex and the City

Într-o declarație pentru Hollywood Reporter, Noth a numit acuzațiile „categoric false” și a negat că le-a agresat pe femei. „Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile [...] Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei”, a spus actorul. 

Femeile, identificate prin pseudonimele Zoe și Lily, spun că l-au cunoscut pe Noth pe când aveau 22, respectiv 25 de ani.

Zoe, acum în vârstă de 40 de ani, spune că, după o petrecere, actorul a atras-o într-un apartament al vedetei, cu sugestia că ar vrea să discute despre o carte. Apoi, a sărutat-o și a început să facă sex cu ea, în fața unei oglinzi. „A fost foarte dureros și am strigat „Stop!”. Dar nu s-a oprit. Am spus: „Poți să iei măcar un prezervativ?” și a râs de mine”, a spus ea. 

Femeia identificată drept Lily, acum în vârstă de 31 de ani, spune că l-a cunoscut pe Noth în 2015, când ea avea 25 de ani, iar el - 60 la zona VIP a unui club de noapte din New York, acum închis. Femeia, care acum lucrează în jurnalism, lucra la acea vreme la acel club. Ea a spus că Noth a invitat-o la cină, iar ea a acceptat, fiind mare fan al Sex And The City. 

Având impresia că vrea să discute despre planurile de carieră cu ea, Lily spune că l-a însoțit pe Noth la apartamentul lui din Greenwich Village. Apoi, susține că Noth a sărutat-o și a insistat să facă sex. „Am suferit foarte tare. Am plâns tot timpul”, a spus ea.

Ambele femei au spus pentru Hollywood Reporter că s-au simțit obligate să vorbească public acum, deoarece presa pentru ”And Just Like That” a declanșat amintiri vechi. „Văzând că își reia rolul din Sex and the City a declanșat ceva în mine”, a spus Zoe. „De atâția ani, am îngropat acel episod”, dar am decis că acum este timpul „să încerc să fac public cine este el”. 

Serialul ”And Just Like That...” le prezintă pe Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce se confruntă cu trecerea de la realitatea complicată a vieții și prieteniei de la vârsta de 30 de ani, până la realitatea și mai complicată a vieții și prieteniilor de la 50 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.