Kiss Music News

Ne-am topit! Cum dansează fiica lui Smiley și a Ginei Pistol pe noua piesă a artistului

Josephine este cea mai mare fană a tatălui său. Priviți imaginile!

Deși până acum nu au publicat fotografii cu chipul fiicei lor, Gina Pistol și Smiley reușesc să își încânte fanii. Iar cele mai recente imagini cu micuța Josephine au topit Instagramul.

Gina a surprins-o într-o ipostază inedită, în timp ce dansează pe cea mai recentă piesă a lui Smiley, „Nu mai există dup-aia”. Așa cum ne așteptam, se pare că cea mică este fana numărul unu a tatălui ei, iar Gina și Smiley nu pot decât să se bucure. Si să împărtășească și cu noi momentele adorabile!

„Nu mai există dup-aia”, face parte din cel mai nou proiect al artistului. Single-ul este al doilea episod din serialul muzical, „Mai mult de-o viață”, în care cei trei prieteni din copilărie, personajele principale ale poveștii în 5 episoade, trăiesc acum gustul iubirii adolescentine care-i poartă intens și dramatic între extaz și agonie.

„Acest al doilea episod din serial este o piesă de party, care mie îmi amintește de perioada SIMPLU și de distracțiile de atunci, e o piesă de dans pe care m-aș bucura mult să se danseze la petrecerea de Revelion. „Nu mai există dup-aia” este despre „trăiește clipa”, despre moment, despre acum, pentru că asta e adolescența, o perioadă în care nu te gândești decât la momentul prezent”, a delclarat el despre noua piesă.

În ceea ce privește mult așteptatele fotografii cu chipul lui Josephine, se pare că mai avem de așteptat! Gina le-a răspuns recent celor care o tot întreabă care e motivul pentru care au luat aceată hotărâre.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

VIDEO: @ginapistol Instagram Story

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.