Kiss Music News

Ce piese i-au schimbat viața lui Tiësto

Renumitul DJ olandez, aflat și pe lista de nominalizați la Grammy în 2022, ne spune care a primul cântec de care își aduce aminte, piesa de care s-a îndrăgostit și melodia pe care și-ar fi dorit să o scrie el.

Renumitul DJ olandez, aflat și pe lista de nominalizați la Grammy în 2022, ne spune care a primul cântec de care își aduce aminte, piesa de care s-a îndrăgostit și melodia pe care și-ar fi dorit să o scrie el. 

Primul cântec pe care mi-l amintesc

ABBA – ‘The Winner Takes It All’

„Mama obișnuia să asculte ABBA tot timpul. Stătea cu un pahar de vin și țigările ei și punea vinilul ABBA. Ea a ascultat tot ce au scos, dar „The Winner Takes It All” este cel de care îmi amintesc cel mai mult”, spune Tiësto pentru nme.com.


Primul cântec de care m-am îndrăgostit

Age Of Love – ‘The Age Of Love (Jam & Spoon ‘Watch Out For Stella’ remix)’

„Obișnuiam să ies foarte des la club în Belgia; eram adesea alături de prietenii mei în Boccaccio. Pe atunci, acele cluburi mari și masive din Belgia erau locurile de vizitat. Cântau o mulțime de New Beat acolo și a fost începutul house, acid house, genul ăsta de chestii. Acolo m-am îndrăgostit de „The Age Of Love” de Jam & Spoon. S-au făcut o mulțime de coveruri după el, dar mie, când am auzit-o prima dată, mi-au venit fluturi în stomac. A fost atât de special să fiu acolo”


Primul album pe care l-am cumpărat

Iron Maiden – ‘The Number Of The Beast’

„Eram un mare fan Iron Maiden când aveam aproximativ 14 ani. Îmi plăcea vocea lui Bruce Dickinson și îmi plăceau versurile, dar și energia discurilor lor. Mergeam la un magazin și, într-o zi, am dat de „The Number Of The Beast”. Mi s-a părut că arată atât de bine coperta, așa că l-am cumpărat”


Piesa care îmi aduce aminte de casă

2 Unlimited – ‘No Limit’


Piesa pe care o folosesc cel mai des în set-uri

Tiësto – ‘Adagio For Strings’

„Când oamenii vin să mă vadă, se așteaptă să pun multe din propriile mele discuri. Știu că dacă mixez la Creamfields, ceea ce fac în fiecare an, trebuie să pun „Adagio For Strings”. Aș crede că este piesa Tiësto pe care majoritatea oamenilor doresc să o audă atunci când vin la seturile mele, așa că este probabil cea pe care o pun cel mai des. Este o pistă Tiësto de o viață.”


Primul concert la care am fost

Iron Maiden, Van Halen and others – Monsters Of Rock, Tilburg, 1988

„Primul meu concert a fost unul de heavy metal, pe stadionul de fotbal din Tilburg, la aproximativ 20 de minute de orașul meu natal. Eram adolescent și am mers cu fratele meu mai mare. Era deja un mare fan al heavy metalului, așa că am învățat multe de la el despre muzică. Line-up-ul a fost nebunesc: Iron Maiden, Van Halen , Dio și multe alte formații. A fost ca și cum ai pune cei mai buni 50 de DJ la un loc pe un stadion”


Cântecul care mă face să dansez

ACRAZE – ‘Do It To It’ (feat. Cherish)


Piesa pe care mi-aș fi dorit să o scriu eu

Eurythmics – ‘Sweet Dreams (Are Made Of This)’


Melodia care nu îmi iese din cap

Fred Again.. – ‘Tanya (Maybe Life)’


Albumul care mi-a schimbat viața

Carl Cox – ‘F.A.C.T.’



Sursa foto: Getty Images

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.