Cool Stuff

Pregătiți de Sărbători? Zece filme și seriale noi de Crăciun pe Netflix, pe care să le vedeți în familie

Am intrat în linie dreaptă! A mai rămas doar o săptămână până la Crăciun!

Am intrat în linie dreaptă! A mai rămas doar o săptămână până la Crăciun și dacă încă nu te-a cuprins spiritul Sărbătorilor de Iarnă, poate ai nevoie de o pauză!

Așa că printre alergătura după cadouri și pregătirea celor mai bune preparate, ia-ți un moment de liniște, găsește cel mai comod loc din casă, deschide Netflix-ul și dă play unuia dintre aceste filme. Sau de ce? Urmărește-le pe toate!

A Boy Called Christmas


Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. 

A Castle for Christmas


Sophie Brown (Brooke Shields), o celebră autoare, călătorește în Scoția sperând să cumpere un mic castel, însă ducele Myles (Cary Elwes), arțăgosul proprietar al acestuia, ezită să-l vândă unei persoane din afara țării. 

Blown Away: Christmas


Cinci artiști designeri intră în cea mai tare competiție festivă! Dar numai unul va câștiga premiul cel mare – ăsta da Crăciun fericit!

Christmas Flow


O poveste de dragoste neașteptată înflorește între un rapper celebru și un jurnalist tenace. Dar oare o vor putea face să funcționeze?

Elves


O vacanță de Crăciun se transformă într-un coșmar pentru o adolescentă și familia ei atunci când descoperă o amenințare străveche care le urmărește fiecare pas pe insulă.

Love Hard


O fată tipică din LA, ghinionistă în dragoste, se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est pe o aplicație de întâlniri și decide să-l surprindă de sărbători, dar lucrurile nu merg așa cum s-ar fi așteptat.

Single All The Way


Încercând cu disperare să evite comentariile familiei sale legate de faptul că este mereu singur, Peter îl convinge pe Nick, cel mai bun prieten al său, să-l însoțească de sărbători și să pretindă că sunt într-o relație. Dar, atunci când mama sa îi aranjează o întâlnire cu James chipeșul ei antrenor, întregul plan se duce de râpă.

Robin Robin


Pentru că oul în care se afla s-a rostogolit din greșeală într-o groapă de gunoi, Robin a ajuns să fie crescută de o familie iubitoare de șoricei, însă, pe măsură ce se maturizează, diferențele devin mai vizibile. 

Watch The Princess Switch 3: Romancing the Star


Când un prețios obiect de Crăciun este furat, Margaret și Stacy apelează la dublura lor Fiona – și la fostul ei iubit atrăgător – pentru ajutor.

The Claus Family 2


Care este job-ul lui Moș Crăciun? Să livreze cadouri. Dar când Jules preia frâiele „afacerii” de la bunicul său Noël, el primește scrisoarea unei fete cu o dorință specială.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.