Kiss Music News

Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend

Celebrul rapper american, Kanye West, a dăruit aproape 4.000 de jucării copiilor nevoiași dintr-un cartier din Chicago.

Kanye sau simplu "YE" este un apropiat al comunității din Englewood, California, și de fiecare dată răspunde afirmativ invitației de a îmbunătăți într-un fel viața oamenilor de acolo. De data aceasta a acceptat să fie Moș Crăciun de weekend. Kanye s-a asigurat personal ca fiecare copil să primească câte o jucărie din cele aproape 4.000 cumpărate de el.



Anul următor, rapperul și-a propus să renunțe la un acoperiș deasupra capului și să trăiască o viață de homeless, transformându-și proprietățile imobiliare în biserici și orfelinate. Decizia a fost comunicată după despărțirea de Kim Kardashian, cu care a fost căsătorit timp de 6 ani. 

„Cea mai bună viață e cea simplă. Și e acelora care sunt dispuși să renunțe la tot ce au. Bagajul te îngreunează", a declarat Kanye.

Însă aceasta nu e prima încercare a lui Kanye de a lupta împotriva sărăciei și a foametei, pentru că în noiembrie 2021 a mai donat 1.000 de mese calde asociației LA Mission.


Pe lângă acțiunile caritabile, el rămâne un excentric în relația cu social media

În continuare, așa cum e din noiembrie, contul de Instagram cu 9.7 milioane urmăritori al rapperului miliardar nu are nicio postare. Nu e clar dacă Ye chiar și-a șters toate pozele sau doar le-a arhivat, cert e că fanii sunt întâmpinați de același fundal alb cu No posts yet.  


Noi încă mai așteptăm să dăm refresh și să se întâmple minunea. Așteptăm cuminți, că poate vin Moș Kanye și pe la noi. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.