Kiss Music News

Ce face dragostea din om! Harry Styles a refuzat o sumă colosală pentru a nu-și lăsa iubita singură de Revelion

Harry Styles și Olivia Wilde nu pot sta departe unul de celălalt!

Ultimii ani au fost destul de grei pentru industria muzicală, dar se pare că unii artiști s-au descurcat mai bine decât alții. Iar Harry Styles cu siguranță se numără printre aceștia.

Harry Styles a primit o ofertă aproape nerefuzat pentru a cânta la un hotel exclusivist din Miami Beach de Revelion, dar a zis pas, transmite The Sun. Potrivit surselor ar fi fost vorba de 1,3 mlioane de dolari cash, dar nici asta nu l-au convins să renunțe la timpul petrecut departe de iubita lui, actrița Olivia Wilde.

Un apropiat al artistului a dezvăluit că până și acesta a fost surprins când a auzit oferta. „Nu-i venea să creadă că i s-au oferit 1,3 milioane de dolari pentru a cânta câteva melodii”, spune acesta. De asemenea, sursa a mai declarat că Harry își dorește să petreacă noaptea dintre ani cu noua sa iubită și acesta ar fi motivul pentru care a refuzat oferta uimitoare.

Harry Styles și Olivia Wilde, mai fericiți ca oricând


Olivia Wilde și Harry Styles au început să iasă împreună în urmă cu aproape un an de zile, dar nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Acum, însă, actrița a vorbit deschis despre asta, dar și despre diferența de vârstă dintre ei.

„Este evident că uneori este tentant să corectezi ceea ce se spune despre tine. Dar atunci când realizezi că ești cu adevărat fericit, nu contează ce cred străinii despre tine. Tot ce contează este ceea ce este real, ceea ce iubești și pe cine iubești”, a spus Olivia.

Iar noi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei! Relația lor a început la scurt timp după ce actrița s-a despărțit de Jason Sudeikis, după zece ani de relație. Ei eu împreună și doi copii, iar când toată lumea se aștepta să-și unească destinele, au anunțat că vor merge pe drumuri separate.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.