Hot On Kiss

Roxen | "Cel mai mult contează să rezonez emoțional și psihic cu o persoană, indiferent de sexul sau genul ei"

Roxen și Randi ne-au dus "Dincolo de Marte" cu noua lor colaborare și dincolo de sinceritate prin destăinuirile lor.

Randi și Roxen au fost ieri în matinal la Foarte Bună Dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana și au cântat în premieră "Dincolo de Marte", prima lor piesă în colaborare.

Randi a mărturisit că încă din studio, din faza de compus, nu a conceput o altă voce pentru această piesă. "Dacă nu accepta colaborarea, îi băteam obrazul. Dacă nu te gândești la alte variante și mergi sigur pe drumul acela, se întâmplă lucrurile", pentru mine a funcționat, a completat Randi.


Rămânând în zona profesională, Roxen, pe numele din buletin Larisa Roxana Giurgiu, ne-a spus că are o perioadă foarte bună, plină de colaborări și de proiecte care o fac foarte fericită. 

Am fost crescută să am încredere mare în mine.

Roxen a fost pariul României pentru Eurovision în 2021 cu piesa Amnesia, însă a ratat calificarea în marea finală. Despre asta spune însă că a fost o experiență extraordinară și a meritat chiar și presiunea socială pe care a resimțit-o în perioada aceea. A ajutat-o și faptul că niciodată nu au afectat-o foarte mult criticile, pentru că a fost crescută să aibă mare încredere în propria persoană

Fără etichetări 

Într-un moment de sinceritate deplină, așa cum și-a obișnuit urmăritorii pe rețelele sociale, ea ne-a spus că se ferește să fie încadratată în tipare, dar că întotdeauna a simțit că partea ei masculină a fost și este predominantă. Asta pentru că multă vreme a considerat că este foarte greu să fii fată, că fetele trebuie să fie bune la toate. „Iar eu îmi doream să fiu ca tata", a adăugat Roxen. 

La cei 21 de ani, soon 22 pe 5 ianurie la anul, reușește să rămână autentică, pentru că nu își pune filtre și se lasă mereu dusă de val. 



Primul meu sărut a fost cu cea mai bună prietenă 

Iubirea e o altă mantră după care se ghidează în viață și căreia se ferește să îi pună etichete. Love is love. De curând, în cadrul unui interviu a fost întrebată care a fost prima ei iubire. Acela a fost momentul în care a spus răspicat că a fost îndrăgostită foarte mulți ani de cea mai bună prietenă a ei. Cu care a avut și primul sărut, în adolescență. 

"În perioada aceea nu îți spune nimeni cum trebuie să fie dragostea, iar eu simțeam că o iubesc. Era o iubire fără niciun scop". Dragostea nu se explică, se simte. „Cel mai mult contează să rezonez emoțional și psihic cu o persoană, indiferent de sex". 

„Când ai toate ușile deschise, e minunat", a adăugat Randi în completarea destăinuirii lui Roxen. 

Urmărește întreaga intervenție din studio aici: 

Iar piesa lor nouă Dincolo de Marte cu tot cu clip poate fi văzută și ascultată aici:

Foarte Bună Dimineața cu Andrei, Ionuț și Ana cu Randi și Roxen


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.