Cool Stuff

Cât de mult s-au schimbat actorii din „Harry Potter” în 20 de ani. Vezi primul trailer pentru reuniune!

Urmărește acum trailer-ul pentru „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

Sfârșitul de an a venit cu vești bune pentru fanii „Harry Potter”. Îndrăgiții actori ai franzicei s-au reunit într-un episod speciaș, iar acum avem și primul trailer oficial pentru „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

La 20 de ani de la primul film din serie, Emma Watson, Daniel RadcliffeRupert Grint și mulți alții sunt din nou împreună pentru a deapănă amintiri de la filmări. Sala de festivități de la Hogwarts, gara King's Cross, camera comună a Casei Cercetașilor sau clasa în care aveau loc lecțiile de poțiuni sunt doar câteva locuri familiare pe care le vom revedea. 


„Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” va avea premiera pe HBO Max pe 1 ianuarie 2022. Mai mult, episodul va fi difuzat pe TBS și Cartoon Network în primăvara anului 2022, înainte de lansarea celui mai recent film spin-off Harry Potter, „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”.

Pe lângă interpreții lui Harry, Ron și Hermione, printre alte fețe cunoscute care vor apărea în episodul special se mai numără Robbie Coltrane, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch sau Ian Hart.

Urmărește primul trailer aici!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.