Cool Stuff

2021, anul despărțirilor! Zece cupluri celebre care și-au spus „adio” anul acesta

Cu un 2020 care ne-a ținut mai mult în case, și un 2021 nu cu mult diferit, nu e de mirare că relațiile amoroase au avut de suferit. Și nici vedetele nu au stat prea bine la acest capitol.

Pandemia a pus bețe în roate unor relații aparent bine sudate, iar unele dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete și-au spus „adio”.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez


În martie, Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit. Deși, la acel moment, lucrururile nu erau clare, peste doar o lună, superstarurile au confirmat că au rupt logodna și că le este mai bine ca prieteni.

„Ne-am dat seama că suntem mai bine prieteni și ne dorim să rămânem așa”, au declarat ei. „Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor comune. ne dorim doar bine unul pentru celălalt și pentru copiii fiecăruia”, au adăugat aceștia.

Ashley Benson și G-Eazy

După aproape un an de relație, Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. Fanii cu ochi de vultur au fost cei care au observant primele semne, după ce Ashley i-a dat unfollow rapperului, apoi a venit și vestea că cei doi chiar și-au spus „adio”.

Kim Kardashian și Kanye West


Despărțirea dintre Kim Kardashian și Kanye West candidează cu success la titlul de despărțirea anului. După aproape șapte ani de relație, vedetele sunt în plin process de divorț. Cuplul – care are patru copii – a avut un an tumultuous și deși rapper-ul tot încearcă să repare lucrurile, Kim susține că nu mai e cale de împăcare.

Între timp, vedeta a început și o nouă relație cu actorul SNL Pete Davidson, iar Kanye a fost văzut în mai multe rânduri de un model.

Zac Efron și Vanessa Valladare


Povestea de dragoste dintre Zac Efron și Vanessa Valladares a durat doar 10 luni. Actorul a cunoscut-o pe chelnerița, în vârstă de 25 de ani, la magazinul Byron Bay din New South Wales, acolo unde aceasta lucra. Lucrurile păreau că merg foarte bine între cei doi și potrivit Daily Mail, acesta a renunțat și la slujbă pentru a petrece mai mult timp alături de iubitul ei.

În lunile ce au urmat, Vanessa a fost fotografiată în permanentă alături de actor, în timpul călătoriei lor în jurul Australiei. Dar flacăra s-a stins la fel de repede, pe cât s-a aprins.

Ben Affleck și Ana de Armas


Ben Affleck este cu siguranță pe buzele tuturor în ultima perioadă, după neașteptata împăcare cu Jennifer Lopez. El a rămas singur, după aproape un an de relație cu Ana de Armas. Se pare că motivul pentru care au luat-o pe drumuri separate ar fi fost faptul că actorul nu-și mai dorea alți copii, pe lângă cei trei pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner.

Zoë Kravitz și Karl Glusman


Cu toate că nimeni nu se aștepta, Page Six a dezvăluit că Zoë Kravitz a cerut divorțul de Karl Glusman, după mai puțin de doi ani de căsnicie. Actrița din „Big Little Lies” și colegul său de breaslă s-au căsătorit în iunie 2019, la casa din Paris a faimosul ei tata, Lenny Kravitz.

La un an distanță, părea că totul merge perfect, când Zoë a postat pe Instagram un mesaj emoționant, cu ocazia aniversării lor. Dar, la scurt timp după, lucrurile au început să o ia o pantă descendentă. Iar acum, și-a găsit fericirea în brațele lui Channing Tatum.

Gigi Hadid și Zayn Malik


Relația dintre Gigi Hadid și Zayn Malik a început prin 2015, iar de atunci s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. În septembrie 2020, au devenit părinții unei fetițe, pe nume Khai. În luna octombrie a anului 2021, s-au despărțit oficial, după un conflict între cântăreț și mama lui Gigi, Yolanda, care susține că acesta ar fi lovit-o. 

Muzicianul a negat vehement acuzațiile și atât Gigi Hadid, cât și Zayn Malik au declarat că își doresc să protejeze intimitatea fiicei lor și să se preocupe de creșterea ei. 

Camila Cabello și Shawn Mendes


Luna trecut, Camila Cabello și Shawn Mendes și-au spus „adio”. Prima lor apariție oficială ca și cuplu a avut loc în august 2019, când au participat la MTV Video Music Awards, unde au interpretat melodia Señorita. Cei doi au anunțat printr-o declarație comună că au pus punct relației lor, însă vor fi continua să fie prieteni. 

Kaia Gerber și Jacob Elordi


Jacob Elordi și Kaia Gerber s-au despărțit tot în noiembrie 2021 după un an de relație, după cum a confirmat o sursă pentru Page Six.  Aceeași sursă a declarat că separarea a fost amiabilă. Cu câteva săptămâni înainte de despărțire, și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu. 

Dua Lipa și Anwar Hadid


Și ultima, dar nu cea din urmă, a venit chiar acum pe final de an. Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit după o relație de doi ani. Cu toate aceastea, nu este prima separare, pentru că de-a lungul timpului s-au tot ciondănit, însă de data aceasta, este definitivă, după cum spun apropiații cuplului.

„Și-au expus reciproc ideea de a pune frână pentru moment relației lor, deoarece călătoriile și timpul petrecut departe unul de celălalt au fost prea mult pentru fiecare. Relația lor trece printr-o criză și se pare că este în corzi”, spunea o sursă în urmă cu scurt timp.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.