Kiss Music News

Andra le-a dezvăluit fanilor unde își petrece Crăciunul: „Azi sunt un copil fericit”

Andra abia așteaptă ziua de 25 decembrie și este extrem de fericită pentru că va avea parte de sărbători liniștite, alături de cei dragi.

Artista le-a dezvăluit fanilor unde va petrecere Crăciunul - în Câmpia Turzii, împreună cu părinții și familia ei. Cântăreața a notat un mesaj pe rețelele sociale și le-a povestit utilizatorilor despre cel mai fain cadou care există și pe care nu-l poți cumpăra: timp cu oamenii iubiți.

„Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale. Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă”, a scris Andra.


Ea a postat mai multe story-uri în care putem să vedem cum a fost la colindat, alături de cei doi copii ai săi, Eva și David. Cătălin Măruță, soțul ei, a rămas în București, pentru că mai are de filmat la emisiunea lui de la PRO TV, dar li se va alătura curând. Andra și prezentatorul au o relație de 13 ani și formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.