Hot On Kiss

Playlist crăciunesc pentru nopţi fierbinţi

Crăciun Fericit, prieteni!

După cum bine știți, colindele, în general, sunt despre Crăciun, despre Iisus, despre zăpadă și zile petrecute alături de cei dragi. Sunt vesele și ne îndeamnă să fim mai buni și mai calzi și mai iubitori. Ei bine, noi vă propunem varianta „de seară” a lor, cele pe care să le ascultați sub pătură, la lumina unei lumânări sau a bradului.

Important este să fiți bine și sănătoși, iar playlist-ul de mai jos este doar o completare a acestei zile, un gând distractiv și bun de la noi pentru voi:

Jessica Simpson - I Saw Mommy Kissing Santa Claus

Mulți sunt cei care au făcut un cover după melodia asta, dar varianta interpretată de Jessica Simpson ne aduce în vedere versurile cheie: „I saw mommy tickle Santa Claus/Underneath his beard so snowy white.” O variantă mai nebunatică a poveștii „Moș Crăciun nu există.”


Rufus Thomas - I'll Be Your Santa Baby

Crăciunul poate să aibă un aer funk și jazzy de excepție, iar piesa asta este fix ce ai nevoie. Practic, o invitație și o declarație de amor: „I'll slide down your chimney/And bring you lots of joy/What I got for you, mama/It ain't just a toy.”


Eartha Kitt - Santa Baby

Melodia asta are fix nivelul de senzualitate potrivit pentru o seară de Crăciun memorabilă. Ce să vrei mai mult?


Boyz II Men - Let It Snow

Ce poate fi mai sexy decât un cântec via Boyz II Men? E de ajuns să-i dai play și deja vei intra într-un mood romantic.


Elvis Presley - Santa Claus is back in town

Elvis, baby! Când Regele cântă, nimic nu mai contează. Plus de asta, ascultă cu atenție versurile, dacă ai nevoie de un impuls: „Hang up your pretty stockings and turn off the light/Santa Claus is comin' down your chimney tonight.” Pam, pam!


Sarah Taylor & Bill Mumy - I've Got Some Presents For Santa

Adevărul este că dacă asculți toate piesele astea, nu poți să nu te întrebi - lumea cântă despre Crăciun, de fapt și de drept? Ce să mai, o nouă melodie deloc subtilă: „I've got some presents for Santa/And he's got a big one for me/Outside, it snows/I take off all my clothes/And wait for Santa underneath my tree.”


Albert King - Santa Claus Wants Some Lovin

Mai ții minte când mama a fost văzută sărutându-l pe Moș Crăciun în prima melodie din acest playlist? Ei bine, ultimul cântec propus de noi încheie lista în cel mai reușit mod posibil: „Now Mama's in the kitchen cookin'/And the children are fast asleep/It's time for old Santa Claus/To make his midnight creep 'cause/Santa Claus wants some lovin.” Enjoy!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.