Hot On Kiss

Theo Rose | "2021 a fost anul meu, sper să fie și 2022 măcar la fel de bun"

Theo Rose și Matteo ne spun ce își doresc de la 2022.

2021 a mai dat pe final de an o altă colaborare mișto muzicii românești. Theo Rose și Matteo au lansat piesa Copacul, pe care Matteo a compus-o chiar cu gândul la Theo Rose și la inflexiunile vocii ei. Altă voce mai potrivită pe folclor nu cred că există la noi și instant m-am gândit la Theo, a completat Matteo.

Melodia este în acest moment pe locul #15 în Trending for Music


Pentru că suntem aproape cu un pas în 2022, nu aveau cum să plece de la matinal fără să ne spună ce așteptări au de la noul an.

Theo Rose: „Vreau activitate multă de la 2022, cântări, proiecte TV, proiecte muzicale, videoclipuri, cântări, cântări, cântări. A fost extraordinar pentru mine 2021, dacă va fi 2022 cel puțin la fel ar fi perfect pentru mine. A fost anul meu". 

Matteo„Îmi doresc să am familia sănătoasă, familia de acasă și familia de la studio. Să crească la fel de mult cât a crescut anul ăsta".

Matteo a organizat în 2021 cu studioul lui Mattman mai multe tabere muzicale pentru diferiți artiști. Tabere de compus muzică, în urma cărora s-au lansat multe hituri pe care le auzi astăzi la radio. Matteo recunoaște că a fost un ritm de lucru destul de într-un alert, ritm pe care speră însă să și-l păstreze și anul viitor. 

Ascultă interpreatarea LIVE a piesei Copacul aici  - LIVE Theo Rose și Matteo @ Dimineața cu Johnny și Soci

Sursă foto:@yesiammatteo  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.