Kiss Music News

Epic fail! Cum arată noua statuie a Rihannei de la Madame Tussauds

Seamănă sau nu noua statuie cu Rihanna?

Muzeu Madame Tussauds este celebru în întreaga lume pentru figurile de ceară ale celor mai cunoscute personalități care se găsesc acolo. Dar se pare că nu de fiecare dată reușește să redea fidel realitatea.

Este și cazul celei mai noi reprezentări ale Rihannei, de la Madame Tussauds, filiala din Berlin. După marea dezvăluire, fanii au rămas șocați de ce au văzut. 

Statuia de ceară apare îmbrăcată într-un body roșu cu tematică de Crăciun, asortat cu un guler de blană și ciorapi cu portjartier. Ceea ce a șocat, de fapt, este fața acesteia care nu seamănă mai deloc cu cea a artistei. 

De asemenea, conform presei din Germania, nici măcar tonul pielii sau tatuajele Rihannei nu au fost reprezentate cu acuratețe, scriu cei de la The Sun.


Spiritele s-au inflamat rapid pe Twitter, iar cei revoltați dintre admiratorii cântăreței au transmis reprezentanților muzeului că mai bine ar topi-o și ar face-o din nou.

„Ce cool că Madame Tussauds a inclus o statuie de ceară a surorii mai puțin celebre a Rihannei, Brianna”, a scris ironic un utilizator, în timp ce alții au continuat: „Topiți asta imediat!” sau „Ce naiba: Ar trebui să fie Rihanna, dar seamănă mai mult cu Lily Allen, să fiu sincer”.

FOTO: @zellieimani Twitter

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.