Kiss Music News

Un nou început: Demi Lovato a făcut o schimbare drastică de look și s-a ras pe cap

Demi Lovato își dorește un nou început, așa că a făcut o schimbare drastică de look.

Demi Lovato își dorește un nou început, așa că a făcut o schimbare drastică de look. Artista în vârstă de 29 de ani le-a făcut o surpriză celor 122 de milioane de urmăritori de la ea de pe Instagram - s-a ras pe cap. Demi a postat o serie de imagini cu noua tunsoare (dar și un selfie pe story), alături de hashtag-ul #freshstart.

Transformarea cântăreței vine după un an plin - și-a lansat cel de-al 7-lea album de studio, „Dancing with the Devil... the Art of Starting Over”, în aprilie, după o pauză de patru ani, iar apoi a dezvăluit fanilor că este non-binară, ceea ce înseamnă că identitatea ei de gen nu este exclusiv feminină sau masculină. 



„Cred cu adevărat că în 2018, când am făcut o supradoză din cauza drogurilor, mi-am ignorat adevărul. Am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință pentru a bloca cine sunt cu adevărat și a încerca să mă încadrez în acest tipar de star sexy și feminin, o imagine de actriță pe care alții mi-au atribuit-o și față de care nu m-am identificat niciodată. Am făcut-o pentru că așa am considerat că trebuie să fac”, a spus Lovato în iunie, în cadrul unui interviu. 

De atunci și până acum, artista a învățat cât de important este adevărul și să trăiești cât mai liber.

„Poți să o duci așa doar o anumită vreme, până când lucrurile vor scăpa de sub control, uneori în mod negativ”, a continuat ea.

Dorința de a se rade în cap este una despre care a mai vorbit de-a lungul anilor, iar acum a transformat-o în practică. Este modul ei de a se elibera de concepția că heteronormativitatea este „normalitatea” și locul în care ea trebuie să se încadreze: „Îi încurajez pe oameni să ia decizii pentru ei. Autonomia mi-a schimbat viața.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.