Cool Stuff

Din difuzoare până-n sânge | Chestionar muzical cu Cristi Nitzu

Cristi Nitzu face parte din echipa KissFM chiar din momentul lansării, mai exact anul 2003. Cu MC Cristi Nitzu te vei întâlni și în cele mai tari cluburi din țară, fiind supranumit și "profesorul de party".

Cristi Nitzu este membru fondator Kiss FM și dacă nu știai, chiar cel care a ales numele postului nostru de radio. Acum el prezintă două emisiuni: Hitmaker (joi seara de la ora 22.00), show ce prezintă săptămânal cele mai noi apariții muzicale. 

Și TOP 40 Kiss’N’Dance (duminica de la 10 la 13), clasamentul celor mai HOT piese dance si remixuri. Aceasta este și cea mai nouă emisiune din grila de programe KissFM. 

Așa că am vrut să aflăm ce piese îl recomandă. 

Prima melodie pe care ți-o amintești

Un elefant se legăna… pe o pânză de păianjen. 

Prima melodie de care te-ai îndrăgostit

Richard Marx – Right Here Waiting 

Ascultam în fiecare săptămână un top de la postul de radio Voice of America. Aveam un caiet în care îmi notam piesele din top. Nu ratam nicio ediție, iar mama îmi spunea “toată viața vrei să stai cu căștile pe urechi?”. Și așa am făcut…



Primul album pe care l-ai cumpărat

Snap – World Power

În Constanța era un mic magazin unde se vindeau casete originale. Ma fascina faptul că acele casete originale aveau și o cărticică în care erau versurile pieselor și poze cu artiștii respectivi.


Melodia care îți amintește de casă

Abba – Happy New Year


Sunt mai multe, dar o să vă spun doar despre una, pentru că se potrivește cu acest moment din an:  Abba – Happy New Year. 
O ascultau părinții mei la magnetofon, tatăl casetofonului.

 

Care este evenimentul (sau petrecerea) cu cei mai mulți oameni la care ai participat ca MC?

Am prezentat tot felul de evenimente și petreceri în mai toate orașele din țară. Nu-mi amintesc exact care este evenimentul unde au participat cei mai mulți oameni, dar acum îmi vine în minte seria Liberty Parade 2001, 2002, 2003 și 2004. 

Primul concert la care ai fost

3 Sud Est 

Primele concerte la care am participat au fost și cele la care am fost MC pentru prima dată. La începuturile anilor ’90 erau doar câteva trupe în Romania. Probabil 3 Sud Est, fiind constănțeni de-ai mei. 


Melodia care te face să dansezi

Remixurile pe care le produc. Cel mai recent este remixul piesei Zeu - Spike. Remixul l-am produs împreună cu prietenul meu Sorin aka Motzu. În curând urmează să lansez un remix pentru Irina Rimes feat. Grasu XXL – Pentru Totdeauna.


Piesa care te face mereu să plângi

Roxette – It must have been love

Este mult spus „plângi”, dar se întâmplă să-mi scape o lacrimă atunci când ascult Roxette – It must have been love. Piesa ce este inclusă în coloana sonoră a filmului Pretty Woman (cu Richard Gere & Julia Roberts).


Melodia care nu îți iese din cap

Nu este doar una. În perioda asta sunt patru:

Dua Lipa - Love Again (Imanbek Remix)

ACRAZE feat. Cherish - Do It To It

Katja Krasavice x Leony – Raindrops (Intl. Version)

Hugel feat. Cumbiafrica - Morenita.


 
Albumul care ți-a schimbat viața

Nu există un album care mi-a schimbat viața, dar pot spune că muzica în general mi-a schimbat viața. “Music saved my life”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.