Kiss Music News

Un nou cuplu de artiști la orizont? Cu cine se iubește Alexandra Stan după divorț

Alexandra Stan iubește din nou și nu se ferește să arate asta.

La doar trei luni după ce a divorțat, Alexandra Stan iubește din nou și nu se ferește să arate asta. Se pare că ar fi vorba despre producătorul muzical Alex Parker, alături de care aceasta a și colaborat de curând.

Totul a plecat de la câteva story-uri pe Instagram. În urmă cu doar câteva zile, cântăreața a repostat pe contul ei mai multe clip-uri făcute de artist, peste care el a scris „iubita mea”


Potrivit Click.ro, cei doi au început să iasă împreună de o lună și se înțeleg foarte bine, având în vedere stilul nonconformist al amândurora.

Alexandra Stan și Alex Parker se știu deja de mai mulți ani, ei colaborând și pentru melodia „Synchronize”, iar recent, au lansat o nouă melodie împreună – „Home alone”, care are câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube.


Alexandra Stan a încercat să devină mamă

Alexandra Stan a spus că-și dorea să construiască o familie alături de Emanuel Necatu, bărbatul alături de care a avut o relație de cinci luni. Recent, ea a vorbit deschis despre mariajul de două luni și a lămurit lucrurile: 

„Personal sunt ok. M-am despărțit de băiatul ăsta, am rămas în relații ok, ne respectăm, adică nu a fost cu ceartă, pur și simplu ne-am dat seama că ne-am căsătorit ca să ce? Ne-am căsătorit ca să facem copii, să facem familie, dar de fapt, nici nu ne potriveam, aveam păreri diferite despre viață în general. Ne-am căsătorit că ne-a luat flama. Eu eram disperată, venisem din junglă”, a spus aceasta.

De asemenea, artista a mărturisit și că a încercat să devină mamă, dar lucruile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. „Nu vreau să-l jignesc pe Emanuel, e un om super ok și are foarte multe calități, că de asta m-am și îndrăgostit inițial de el, dar îți zic sincer că nu eram nici prea pretențioasă, mă măritam cu oricine aproape. Plus că omul era foarte calculat. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, a mai povestit ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.