Cool Stuff

A apărut un nou trailer al filmului mult-așteptat „The Batman” și deja nu mai avem răbdare până la premieră

Warner Bros. a lansat un nou trailer al filmului „The Batman”, unde Robert Pattinson joacă personajul central, alături de Zoë Kravitz, cea care va fi aliata lui, minunata Selina Kyle aka Catwoman.

Noul video se axează și pe relația lor, în timp ce ne arată momente tandre dintre ei, cât și clipe în care se ceartă. „Ai foarte multe pisici”, îi spune Batman lui Kyle, în timp ce se află în vizită în apartamentul ei. „Am o pasiune pentru vagaboande”, îi răspunde ea, în timp ce ține un pahar de lapte în mâini. 

Un alt rol important în film aparține personajului Riddler, interpretat de Paul Dano. Cei de la Warner. Bros. încearcă să-l țină cumva ascuns, în campania de marketing a filmului și se axează mai mult pe crimele acestuia, indiciile pe care le oferă, cât și semnătura lui sub forma unui semn de întrebare. „Sunt doar aici pentru a spune adevărul despre această hazna de oraș”, se aude vocea lui Riddler.


Pelicula pare a fi una plină de acțiune și momente tensionate, de unde nu lipsesc bătăile violente și momentele în care Batman salvează populația orașului. Totul este filmat într-un decor întunecat, așa cum este și viața în Gotham.

În film vor mai juca și actori celebri precum Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson și Jeffrey Wright. Regizor și co-scenarist este Matt Reeves, alături de Peter Craig. Nu mai avem mult de așteptat până să vedem acțiunea pe marile ecrane, deoarece premiera producției va avea loc pe 4 martie 2022.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.