Kiss Music News

Ce face Dorian Popa cu banii pe care îi câștigă și ce cadouri a primit de Crăciun

Pe lângă toate acestea, Dorian are deja planurile făcute pentru 2022!

Dorian Popa e unul dintre cei mai de succes artiști și creatori de conținut din România, în fiecare lună încasând mii de euro de pe urma pielor pe care le lansează, dar și de pe urma celebrelor lui vlogguri.

De Crăciun, Dorian a primit un altfel de cadou, pe care și l-a dorit dintotdeauna, anume liniștea financiară de a-și permite orice vrea.

„Cred că cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc de la Moș Crăciun este liniștea financiară pe care mi-a adus-o în urma anilor de muncă. Cadouri? Ce pot să spun? Atunci când ai liniște financiară îți poți permite aproape orice cadou îți dorești, evident, în limita bunului simț și în limita proverbului nu te întinde mai mult de cât ți-e plapuma”, a zis el într-un interviu. 


Artistul vrea să fie mai cumpătat cu cheltuielile

Pe de altă parte, Dorian Popa a devenit mai chibzuit cu banii pe care îi face. Asta pentru că vrea să îi investească pentru a avea și mai mulți pe viitor.

Cântărețul face lunar în jur de 40.000 de euro: 10.000-15.000 sunt încasări venite de pe Instagram şi în jur de 20.000-25.000 de euro de pe YouTube. „Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea”, recunoaște Dorian.

„De Crăciunul ăsta, pe care l-am petrecut, evident, alături de Babs, mi-am luat cam tot ce mi-am dorit. Nu am avut investiții semnificative pentru că investiția semnificativă din viața mea este cartierul Hâtz Residence, care înghite destul de mulți bănuți, motiv pentru care prefer să fiu cumpătat în privința cheltuielilor și să mă axez foarte mult pe investiție”, a mai dezvăluit el. 

Dorian Popa are deja planurile făcute pentru începutul lui 2022

Nici nu s-a terminat bine anul, că Dorian Popa are deja planurile făcute pentru 2022 și ne îndeamnă să facem și noi ca el.

„M-am odihnit și sunt gata să încep anul 2022 în forță, cu o plecare în Europa pentru filmări pe YouTube. Pregătesc ceva surprize pentru oamenii mei, mai ales că la început de ianuarie cam totul este înghețat, cu ghilimelele de rigoare, și oamenii sunt mai puțin productivi. Prefer să încep în forță maximă, ca s-o țin așa tot anul”, a mai zis Dorian. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.