Cool Stuff

Din difuzoare până-n sânge | Chestionar muzical cu Marian Soci

Bunicul lui a vrut să se fac popa, iar el s-a făcut popă la radio, DJ Kiss FM de 10 ani. Îl auzi în weekend, la Dimineața cu Johnny și Soci. Soci suunt! Ascultăăă!!!

Marian Soci e de 10 ani la Kiss Fm , recordman de duminici trezite la 5.45. Prima amintire faină care-i vine în minte din toți anii aceștia e o dimineață de sâmbătă când era blocat în aeroport, pe afară, și a făcut emisia prin telefon. Treaba cu zapada si autoritati germane luate prin surprindere de ninsoare, a râs el în completare. 

Acum să vorbim puțin despre muzica pe care și-o amintește cu sfințenie. 

Prima melodie pe care ți-o amintești

Hmmm...cred că SE MARITĂ MONA MEA. Când eram copil. Revelioanele erau de fapt petrecerile de Sf. Vasile la nașul meu. Câteva zeci de oameni (fini), copiii închiși într-o cameră unde ne jucam..na. Din sufragerie se auzea tare piesa mai sus menționată. Apoi pe la mare am auzit Sabrina - Boys. Și era înainte de 1989. 



Prima melodie de care te-ai îndrăgostit

Sandra - In the heat of the night

A fost pe a doua casetă cumpărată. Apoi am pus mâna pe albumul Dangerous al lui Michael Jackson și ..vezi ultima întrebare.


Primul album pe care l-ai cumpărat 

Soundtrack-ul Twin Peaks

Abia cumpărase tata primul nostru casetofon undeva prin 1990. Prima casetă a fost chiar asta. Mai mult sau mai puțin originală, evident.


Melodia care îți amintește de casă

Indila - Derniere Danse

Nu e o poveste prea happy. Era peste tot când a murit mama mea și o asociez cu momentul. De fiecare dată când ajung acasă la Buzău îmi răsună piesa asta în minte.


Primul concert la care ai fost 

Nu mai știu. Era ceva la mare prin 1986. O așa zisă sușă cu mulți artiști de muzică usoara. Dar concert for real, real, pe stadion, artist internațional...Madonna, Roma, 2008.


Melodia care te face să dansezi 

Orice piesă buna. Defect profesional. 

Piesa care te face mereu să plângi

Disturbed - The sound of silence sau Andain - You once told me. 



Melodia care nu îți iese din cap

Baby Shark


Albumul care ți-a schimbat viața 

Michael Jackson - Dangerous

Am ascultat caseta aia zile în șir. Ore în șir. Am zis că și eu trebuie să fac așa ceva și acum lucrez în industria muzicală de cel puțin 15 ani. Chiar pentru label-ul ce a lansat "Dangerous".


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.