Hot On Kiss

Împreună cu BCR rescriem povestea unui an mai bun

După un an în care am vorbit prea mult despre frică și restricții, avem nevoie să ne gândim cu optimism și speranță la 2022.

Ține doar de noi să ne gândim cu optimism și încredere spre 2022, iar ca să ne amintească asta, BCR a decorat orașul cu bucurie și cuvinte de bine. Inițiativa face parte din „Rescrie povestea unui an mai bun” , un proiect imaginat de BCR, care scoate în stradă cuvintele cu dorințe de mai bine pentru mâine. Și pentru noul an. 

Inspirați de BCR, i-am întrebat și noi pe ascultătorii KISS FM ce își doresc de la 2022 și am primit răspunsuri cu care putem rezona cu toții.

Uite câteva dintre răspunsurile care ne-au emoționat cel mai tare:

Delia ne-a spus Pentru anul 2022 îmi doresc să fiu mai bună, să am mai multă răbdare când vine vorba de copil, să nu mă mai supăr din orice, să îmi fac prieteni, să am mai mult timp liber pentru familie, să învăț să mă bucur mai mult de orice zi , fie ea cu bune sau cu rele și să iubesc mai mult."

Adrian își dorește ca familia lui și toate familiile în general să fie bine. 

Diana: „În 2022 îmi doresc să îmi fie bunicii sănătoși și să îi văd mereu la poartă cum mă așteaptă cu fericirea pe chip și când plec, rămân să se uite după mine până când nu îmi mai văd mașina. Îi iubesc mult și vreau să fie sănătoși". 


Îmi doresc să fiu sănătoasă, să petrec mai mult timp cu cei dragi, să fiu optimistă, la urma urmei, viața e frumoasă, grea sau ușoară, zâmbind și văzând partea plină a paharului, o pute face și mai frumoasă", ne-a spus Cristina

Vreau sănătate, în special copilului meu nou născut și nouă ca părinți și vreau să-mi fac un business prin care să ajut alți oameni"

Eu îmi doresc să vină băiatul meu să stea măcar o lună în vacanță, că e plecat la studii în străinătate", ne-a scris Claudiu. 

Vreau să dispară covidul. 

"De la 2022 ne dorim un bebe". 

Elementul comun al tuturor mesajelor este sănătatea, și mai mult decât atât, speranța într-un an mai bun. 

„Rescrie povestea unui an mai bun” cu BCR

Instalațiile cu diferite cuvinte care inspiră optimism și proiecțiile sunt amplasate în puncte cheie ale Bucureștiului și mai pot fi admirate până pe 9 ianuarie.

Unde le poți găsi?

o la Ateneul Român optimism, cuvânt luminos cu înalțimea de 1m

o în Piața Revoluției – instalație pentru selfies, sub formă de aripi din lumină. Aripile sunt trasate din linii de cuvinte de bine

o în fața hotelului Novotel, pe Calea Victoriei – curaj, cuvânt luminos cu înalțimea de 1 m

o la Teatrul Odeon – instalație cu ecrane transparente de proiecție și print. Ecranele sunt puse unul după altul și creează efect de tunel. Seara este o proiecție pe ecrane, iar ziua pe ecrane sunt mesaje tipărite

o la Cercul Militar – o inimă din neoane, în interiorul căreia scrie iubire

o Intrarea în parcul Cișmigiu dinspre bdul Regina Elisabeta – împodobim 2 brazi cu cuvinte de bine și ne folosim de luminile arhitecturale pentru a-i pune în evidență. Amplasăm pe pajiște, mai în spate, un alt cuvânt volumetric – magie

o la Biblioteca Central Universitară – proiecții de cuvinte. 


Proiectul este la intersecția dintre tehnologie, artă și emoție și a fost creat cu scopul de a ne conecta și de a transmite un mesaj de încredere, curaj, optimism și speranță pentru oamenii care au nevoie să li se reamintească acest lucru. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.